Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2012 19:37 - Относно починалия Патриарх-полковник Максим- Мир на праха му!
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.11.2012 09:53


 Относно починалия Патриарх-полковник Максим- Мир на праха му!
                    image

 Днес Максим, утре - всички православни скотове!
www.glasove.com/putyat-na-poslushnika-marin-do-negovo-sveteyshestvo-patriarh-maksim-23290#
image

От днес започва живота и делото на Патриарх Максим, което ще бъде разпънато на кръст в общественото пространство. От днес започва борбата за кокала. Ще бъде доста интересно в БПЦ  и не само там. Естествено всичко ще се превърне в политика или в антипропаганда каквато е. От днес започва пробуждането на дребните душици и низките страсти!

Архивите са живи очевидно и могат да бъдат манипулирани, както се вижда от факта, че досието на шефа на всички доносници, патриарх Максим, беше скрито. 
           image

Върху най-голямото изповедание в България беше оказан нечуван натиск, за да се съгласи на отваряне на досиетата – данъчни проверки, заплахи от профсъюзни лидери, порой от злепоставящи статии в контролираната преса. Така беше показано и на по-малките изповедания какво ще се случи, ако те окажат съпротив
dТУК кликни
          Какъв е резултатът? Всички говорят за отдавна отминали времена, но никой не обелва нито дума за сегашните информатори на службите. Разликата е, че някога хората са били насилвани и шантажирани от ДС, а сегашните доносници го правят съвсем доброволно. Извадените на показ сътрудници на ДС ще се покаят публично и ще се самобичуват, но ще запазят постовете си и никой няма да обясни защо е мълчал 23 години. От днес църквите ще започнат борби, обвинения и контра обвинения, но никой няма да даде отговор на основния въпрос:

 КОИ СА СЕГАШНИТЕ ДОНОСНИЦИ СРЕД ЦЪРКОВНИТЕ РЪКОВОДСТВА И ОБИКНОВЕНИТЕ МИРЯНИ В ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЦЪРКВИ?

След като този въпрос се покрива и измества от измислени  сензации, значи наистина сме се хванали в капана на съвременното ДС.        
Защо сегашният синод е алтернативен?
Кой е истинския синод?

Истинският синод отдавна го няма. По няколко причини. Истинският синод бе смачкан от комунистическия режим и беше унищожен. Беше създаден един фалшив държавен синод, който беше чумав от комунисти и ченгета. Вярата беше убита и посечена от демагогията, в която имаха силно участие и самия синод, и клира.

Щом един човек се закълне в Иисус Христос, той няма алтернатива. Но ако се е заклел и в МВР тогава какво става? АГЕНТ!
 
                        image

            ЕДИН ОТ АГЕНТИТЕ Е ЖИВ!?!

 

Ще ви цитирам текста на клетвения лист при встъпване в редиците на МВР и ДС. Текстът е утвърден с указ 1520/1975 г. на Държавния съвет на НРБ.

 

КЛЕТВЕН ЛИСТ

 

Следват името и адреса на агента

 

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КАТО ВСТЪПВАМ НА СЛУЖБА В ОРГАНИТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ТЪРЖЕСТВЕНО

 

С Е   З А К Л Е В А М

 

-ДА БЪДА БЕЗПРЕДЕЛНО ПРЕДАН НА СВОЯ НАРОД, НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА РОДИНА, НА ДЕЛОТО НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И НА ДРУЖБАТА С ВЕЛИКИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ

-ДА БЪДА НЕПРИМИРИМ КЪМ НАРУШИТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ЗАКОННОСТ

-ДА ПАЗЯ СТРОГО ДЪРЖАВНАТА И СЛУЖЕБНА ТАЙНА

-ДА БЪДА ЧЕСТЕН, МЪЖЕСТВЕН, ДИСЦИПЛИНИРАН И БДИТЕЛЕН СЛУЖИТЕЛ

-ДА ИЗПЪЛНЯВАМ ДОБРОСЪВЕСТНО ВСИЧКИ ВЪЗЛОЖЕНИ МИ ЗАДАЧИ, ИЗИСКВАНИЯТА НА УСТАВИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ НА СВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ И КОМАНДИРИ И ДА ПОВИШАВАМ ПРОФЕСИОНАЛНОТО СИ МАЙСТОРСТВО

КЪЛНА СЕ ДА НЕ ЩАДЯ СИЛИТЕ И ДОРИ ЖИВОТА СИ ЗА СИГУРНОСТТА И ОХРАНАТА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ, СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СОБСТВЕНОСТ, ЛИЧНОСТТА И ПРАВАТА, И ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ПРАВОВ РЕД

АКО НАРУША ТАЗИ ТЪРЖЕСТВЕНА КЛЕТВА, НЕКА БЪДА НАКАЗАН С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА.

 

Следва подпис и агентът подписал този лист автоматично се изплюва върху вярата и Бог. Защото в този клетвен лист не се споменава никъде вяра, Господ, десетте Божи заповеди и душа. Споменава се за БКП, социалистическа държава, Съветски съюз, социалистическа законност. При това клетвата не свършва с „И нека Бог ме накаже, ако наруша тази своя клетва!”, а със строгостта на законите на антихриста.

Любопитно ми е да отговори епископ Тихон или някой негов колега от алтернативния синод, ако аз отидех при него по онова време и се изповядам, че комунизмът е антихуманна идея, и искам да избягам на Запад коя клетва ще пристъпи-тайната на изповедта или клетвата към МВР? Не се съмнявай, читателю, че още същия ден ще бъда арестуван, съден и осъден на дълги години затвор заради възгледите си. А той дори няма да пусне една сълза и няма да каже една молитва за ужасите, които е причинил на жертвата си. Ще дръпне едно павурче с литургийно винце и ще се оригне.

Бих повярвал на епископ Тихон, ако той се беше покаял и извинил за това, че е бил страхливец и не е посмял да се изправи в защита на вярата срещу убийците и. Но той не го направи. Всъщност, досега не го е направил нито един синодален старец. Не е определил времето на комунизма като престъпно, антихуманно и убийствено за вярата. Как да отида сега да се изповядам при някой от тях, когато те самите не са го направили? Моят морал не ми позволява да уважавам и да вярвам на тези хора, затова и в църква не стъпвам! И ако ги третирам като алтернативен на вярата синод и мина към пряк контакт с Бога чрез молитвата си, ще бъда наречен антихристиянин. Когато дяволът те нарече антихристиянин  мога само да се зарадвам.

Епископ Тихон, от алтернативния на вярата и истината синод, взе отношение и относно определянето на светци от БПЦ. Само не каза дали след време поне един от сегашния синод има шансове да стане светец. Защото за последните десетилетия, след 9 септември 1944 г., църквата не е спасила нито една душа, но доста българи си отидоха като мъченици или чезнеха по лагерите и затворите. Отговорът е излишен.

Няма да давам повече характеристика на синода и няма да цитирам всички свинщини, които вършеха и продължават да вършат. За тях е писано достатъчно от мен.

Ще завърша с една хумореска. В клетвения лист пише, че подписалият се заклева да бъде МЪЖЕСТВЕН. Точно тук е и целия майтап. Те нито в прекия, нито в преносния смисъл са мъже.

 

 Баща ми казваше:

„Сине, от циганин кисело мляко, от умрял писмо, от милиционер пот, от поп сълза и от курва запис не чакай!”

Ще допълня:

И от  синода при БПЦ-вяра, истина и любов!!!    И от  синода при БПЦ-вяра, истина и любов!!!

 

Нашият Бог не е Неговият. Той никога не е бил Божи човек. Едно само доказателство - гледайте кой ще бъде на погребението му. Всички големци от БСП - ръководството, всички БСП-артисти, писатели и културни дейци, Вежди Рашидов, Христо Мутафчиев, Константин Тренчев, Красимир Каракачанов, Меглена Кунева,  Даниел Вълчев и други знайни и незнайни комунисти от ДС, а Христина Христова ще прочете траурен пост от СимеонII. Там ще бъдат Бойко Борисов, Искра Фидосова, ГЕРБ и Росен Плевнелиев. Всяко нещо има своята цена. 
                    image 

Патриарх Максим е Итронизиран за глава на БПЦ на 4 юли 1971 година. 42 дни след неговата Интронизация, на 15 август, Ричард Никън обявява излизането на САЩ, респективно долара, от златният стандарт. Дефакто, започва инвазията на ултра либералният модел по света. Дава се старт на финансовото поробване на света от САЩ, чрез безконтролната емисия на долара. 
42 дни след смърта на Патриарх Максим, което е един вид слизане от престола, се пада датата 17 декември 2012 година. 
На тази дата САЩ ще изберат следващият си президент? 
Случайност или знамение? 

 

 Тагове:   бпц бсп герб,


Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4174027
Постинги: 1864
Коментари: 931
Гласове: 1894
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930