Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2013 08:54 - “ЖИВЕЕМ НЕ С ЛЪЖАТА, ЖИВЕЕМ В ЛЪЖАТА"
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1994 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 28.01.2018 09:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  **  “Живеем не с лъжата, живеем в лъжата“       **  „Ние искаме истински Божии пастири, ние искаме една нова църковна политика. НИЕ  ИСКАМЕ  БЪЛГАРСКАТА  ПАТРИАРШИЯ  ДА  ИЗВЕДЕ  БЪЛГАРСКИЯ НАРОД  НА  ПЪТЯ  НА СВЕТЛИНАТА !!! В това е нашето истинско спасение.“   ** „В края на септември тридесет и четири хиляди бойци на 9-а дивизия, оттеглили се в пълен ред и спечелили най-голямата военна победа в историята ни, маршируват по улиците на Плевен.“           УВАЖАЕМИ  БЪЛГАРСКИ  ЖУРНАЛИСТИ,това са извадки не от Ваши (за съжаление) информативни текстове, а от материали на будните българи, които разбраха, че е настъпило времето на самообразоването, самоинформирането, самоуправлението в защита на българската родова памет и че това е единствения начин да бъде запазен българския род. Вие сте аутсайдери. Истинската българска „журналистика“ кипи в интернет пространството.   Къде сте вие, които чрез журналистическото си слово би трябвало да бъдете светлината, която да отваря очите, сърцата и душите на българите? Да „гоните“ до дупка управляващите Защо не спазват този или онзи закон, Защо създават закони в ущърб на обществото и да настоявате те да дадат отговори на това общество, които отговори Вие да сведете до знанието на всички. Не отделни журналисти,а цялата гилдия трябвада крещи в лицата на управниците за нещата, които вълнуват народа. Вие сте ВЛАСТ и ние знаем, че вие го знаете.   НО, още колко време, всъщност, ще бъдете подлоги на управниците, докато стигнете до заключението,че всъщност чрез начина, по който упражнявате тази си „професия“, сами участвате в тоталното деморализиране И обездухотворение на обществото, чиято част са и ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ДЕЦА, ПЛЕМЕННИЦИ, ПРИЯТЕЛИ, КРЪВНИ БРАТЯ И СЕСТРИ, БЪДЕЩИ ВАШИ ДЕЦА... С какви очи ги гледате? Удобно ли Ви е да ги лъжете, пишейки или говорейки онова, което управляващите Ви нареждат да изнасяте като информация? На родителски срещи в училище ходите ли? Отваряли ли сте учебниците на децата си, за да видите лъжите, които учат те или децата на Вашите роднини и приятели? A липсващите знания за ред героичните подвизи и победи на българските войни забелязали ли сте? Липсващата информация за истинската българска древност забелязали ли сте? И като „мост между народа и властта“, колко пъти осъществихте „себе си“, търсейки отговорност за нехайството и съзнателното обезличаване на българския народ чрез липсата на истинските знания за истинската ни история, защото историческата памет е в основата на самочувствието на един народ, за да има той претенциите да се развива и да иска да бъде уважавано достойнството му на политическата сцена?   Отговорихте ли си на въпроси като:
Защо българите нямат самочувствие и Защо всеки втори плюе по народа си, че бил ‚прост“, „тъп“, „смотан“, „озлобен“ и т.н. А задали ли сте си въпроса кой, 
как и защо накара един велик народ да се самобичува по такъв начин? Казахте ли на българските си читатели, слушатели, зрители, че сме най-манипулираната нация, защото територията , на която сме домакини, не от 1300 год, а от хиляди години, е раят, за който си точат зъбите не от вчера и не от днес?

Заставате ли смело пред политиците, за да ги накарате да си свършат работата по отношение на отстояване на българската чест, достойнство, национална принадлежност при решаването на международни политически въпроси?  
  Театралните постановки на политиците ли са по-важни или онова, което вълнува обществото? Докога ще бълвате несъществени неща или такива, които са повърхността на дълбоката тиня, която не се разбърква, защото ще трябва яко чистене.Вие сте влезли в ролята на държавен управленски медицински орган, създаден за обдишване на  народа с ГМО-въздух. Дори малка част от интернет- материалите може да ви подскаже, че българинът никога няма да бъде зомбиран така, както западняците ги облъчиха и зомбираха А защо е така, ще разберете, ако решите да останете с информацията по-долу и да се влеете в морето будни българи, участвайки в разпространението на много крити истини. Това ли е РОДОВАТА гордост, на която учат нашите и Вашите деца в училище? prikachi.com/images/225/5772225v.jpg  (сп. "Тамплиер")   Българската родова памет е свързана с БОГОМИЛИТЕ,а не с тамплиерите ! Дано да потърсите публична отговорност от тези, които прокарват нечии интереси в ущърб на народа, ползвайки детската попивателна памет. Защо? :   Както ще прочетете на снимковия материал, Общобългарска фондация „Тангра Тан – Нак – Ра“ подарява комплекти исторически карти(????). А знае ли българската общественост и знаят ли родителите на тези деца, наметнати с тамплиерските плащове, че чрез тази фондация се наливат пари, за да се установи и набие в главите ни новата теза за История на България,този път -че сме от Иран и още по-на Изток? Докога корените на българите ще се търсят навсякъде другаде, само не и тук, където сме били винаги и където сме си и сега?!!!   А може би г-жа бившата шефка на СЕМ Мария Стефанова, откакто е станала „посветена“, също има пръст в подобни дела. Ето с каква гордост тя говори за себеподобните си:“ „.......не мога да разкрия това, което е „вътре“ ( има предвид масонството), защото вие сте „отвън“. Масоните делят света на две – масонска част и останалата, която ние наричаме „профан Ен свят‘, или това са хората, които не са посветени.......Тъй като масоните се стремят към светлината ( !!!!!!!!!)  и идват от профанния свят, за да намерят светлината, ти трябва да си със затворени очи. И така, с превръзка на очите, аз се водех само от гласовете, които ми казваха какво да правя.......“ ( в. „Сензация“ 17 – 23 окт. 2012 г.)       prikachi.com/images/399/5772399b.jpg             Ах!!!! Колко вълнуващо!!!! Колко патетично!!!!!! Как се открива светлината!!!!!

  Тогава....какво да кажат богословите, свещениците, бъдещият патриарх.....? Те масони ли са или не? Защото излиза, че за да си посветен ( ако изобщо голямата част от тази човешка маса от масони , тамплиери и пр. знае какво наистина означава „посветен“), значи трябва да си масон. Следователно, нашите свещенослужители или са масони, или са профани, т.е. – непосветени. Горките ние, стадото на Христа.
azblagara.blog.bg/politika/2013/01/20/dokoga-bojiite-pastiri-shte-si-stoiat-krotichko-v-cyrkvite-i.1044311      Логически следват разни естествени въпроси: Като са толкова Велики, богати, посветени и т.н., защо в България няма кой да спонсорира, например, всичките физкултурни салони, ама всичките!, с необходимите уреди, та децата да не са криви, гърбави, дебели ....Защо няма пари да се разучат с достойнство историческите артефакти и писания, да се опазят и да се вкарат в учебниците?.....Защо няма спонсори, които да издигнат десетки паметници на истинската древна българска култура.........Защото тези „дами“ и „господа“ са позлатените слуги на кукловодите. Парите са си за тях, за да им се напълнят очите и да не им се отварят устите. Истинските родолюбиви дела се правят от истинските българи, истинския народ, без помпозност и шум, без плащове, без пирове.     Уважаеми журналисти, сред които има „посветени“, съжаляваме, че ще ви обидим, но българите, живеещи с духа си от панти века, са по-посветени от вас. А Вие, журналисти, които още не сте станали „посветени“, вижте и почувствайте този дух. Той звънти, кънти от дълбините на древността.
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДУХОВНОСТТА И ОБРАЗОВАНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ
     
                                                              

ГЛАГОЛИЦА И ПРАБЪЛГАРСКИ РУНИ

КУЛТ У РА (култура); ПРИ РОДА (природа); У РА (ура)

ВОЙН НА СВЕТЛИНАТА „ С Божиее щит и всеоръжие“
-


" ДЪЛГОГОДИШНО И МЕТОДИЧНО СМЕ ГРАБЕНИ, ЛЪГАНИ, ДУХОВНО-КУЛТУРНО МАЛТРЕТИРАНИ.....ОБИДНО ДЪЛГО ВРЕМЕ СА НИ ДРЕСИРАЛИ ДА СЕ ПРОМЪКВАМЕ В ИЗКУСИТЕЛНИТЕ ЛАБИРИНТИ НА ЛЪЖОВНОСТТА........"    

"ДУПЧИ, РЕЖИ, ШИЙ ГИ, СИНЕ, ЧЕ КАТО ОСТАРЕЕШ...."                                                                         

ПИСМО НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ФАМИЛИЯ РОТШИЛД И СИЕ....ДО БЪЛГАРИТЕ                                                                   

ПРОИЗХОД НА СТАРОБЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА

ЧИИ СА НАЙ-ДРЕВНИТЕ БАЛКАНСКИ ТОПОНИМИ И ХИДРОНИМИ
?        

ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ                          

ЗАБРАВЕНИ ГЕРОИ                                 

УРОК ПО СЪБУЖДАНЕ НА ДНЕШНИТЕ ЗАСПАЛИ БУДИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ - ПЪРВИ ЧАС
                                  

(„ят“)– БУКВАТА-ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ И МОЩ, ПРЕМАХНАТА ОТ АЗБУКАТА ПРЕЗ 1945 г.  
( Сравнете: тук

ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗАЩО НЕ НИ ОБИЧАТ – НЕ Е САМО БАЛДУИН                                                                      

НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ДА СПРЕ ДА ГОВОРИ.....                                                   

САЩ – МОРАЛНО ПАДЕНИЕ И РАЗПАД
– (Това очаква и българския народ, ако продължи да спи)         

ЧЕРЕН СПИСЪК С ГМО-ХРАНИ                         

‚Българският език и произходът на българите“:

„Българска самостоятелна църква в Илирия“


И т.н, и т.н, ......океан от информация, с която може да се запълни журналистическия хорариум за години напред,, както и да се смени тотално съдържанието на учебния материал , относно История на България. Но как?.... та нали ще обидим този и онзи народи! Ние живеем в демократично общество!, сформира се глобализиращо се общество!....с размиване не само на границите, но и на националната принадлежност на народите, за да може след 5 поколения да бъдат изтрити родовите корени на Европа. След това,  управлението на една такава АМОРФНА МАСА е изключително лесно. Така ли да бъде?!Гласувай:
41. stix - Изключително силно и точно...
27.01.2013 09:11
Изключително силно и точно...
цитирай
2. denisgeeo - Благодаря!!!
27.01.2013 09:32
Благодаря!!!
цитирай
3. kostadin - Не обвинявай другите, а се учи. . . ...
27.01.2013 09:38
Не обвинявай другите ,а се учи ...например от премиера
Той ни учи ,че трябва да живеем с толкова колкото сме изкарали .Ами пак по неговите думи ,той получава около 3000 лв заплата но само разходите по преместването на собственото му тяло из света годишно струва над 700 000 лв.Крайно време е да се научиш да живееш ,като него.
Какво толкова страшно има ,ако станеш част от лъжата .Тогава няма да си чудо тяло в тялото на лъжата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4410353
Постинги: 1902
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930