Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2013 08:06 - България на Пръмовите-Как Мигленка ще ни оправи !!!
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 3717 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 07.04.2013 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                image
    МЕГЛЕНА КУНЕВА – ЧИСТА, НЕПОРОЧНА и НЕОБВЪРЗАНА?
image
КАКВО ВИ ГОВОРИ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК МЕГЛЕНА КУНЕВА? ПАРИ – ВЛАСТ – ПАРИ ! КУНЕВА – ЧИСТА, НЕПОРОЧНА И НЕОБВЪРЗАНА! След изтичане на мандата на Кунева и приключване на работата й като комисар в Брюксел, тя е получила ” бонус”  1 200 000 евро! Щедри са ръководителите на ЕС, когато става въпрос за раздаване, или по-точно облажване от парите на европейския данъкоплатец, в това число и от нас – българите. За това харчене на милиони, нищо или почти нищо не се говори, освен ако някой  журналист “под прикритиене” не успее да надзърне в европейските тайни. Много въпроси изникват защо Меглена Кунева отказва да приеме съблазнителното предложение да стане ръководител на съветническия екип на първия човек в Европейския съюз Жозе Дуал Барозу, със заплата 17 114 евро и много други бонуси. Интересен е фактът, че за тази длъжност Меглена Кунева е била препоръчата на Барозу не от друг, ами от самият Жан Мишел Киарде, Великия Майстор на Великата френска масонска ложа ” Гранд Ориент”, масон с изключително влияние и най-приближен до Барозу. Не е изключено отказът на Кунева да е предварително обмислен ход на кукловодите, които режисират игрите й.  При масонството няма граници и националности, а Киарде е типичен представител на “задкулисието”. Основната цел на масоните е глобализация и ликвидиране влиянието на християнството. Киарде е правил официални декларации поместени в пресата, че “Европа трябва да се дехристианизира”. За тази цел Меглена Кунева е много удобна, защото е католичка. 

                                   
                         image
На 22 февруари 2010 година жълтите трубадури в България дирижирано започнаха да я хвалят, че отказала заплата от 17 114 евро месечно от Европейската комисия, за да се върне в България. Аз обаче направих проверка и открих интересни факти. В момента, в който напуснат работа, бившите комисари получават бонус от 1 200 000 евро”.

“Освен това им се полагат 19 909 евро за преустройване, 322 540 евро „преходни плащания“ в следващите три години и 25 534 евро годишна пенсия, след като навършат 65 години”.

“Аз призовавам г-жа Кунева да обнародва данъчната си декларация за последните 5 години“, каза журналистката Колтуклиева в ефира на TV7, без да крие възмущението си, че кандидат-президент излиза пред телевизионните екрани уж ЧИСТА, НЕПОРОЧНА И НЕОБВЪРЗАНА, а се оказва, че крие толкова много факти.

Явно, “задкулисието” на кандидатката за президент е свършила добра работа. Кунева веднага започва работа като член на надзорния борд на БНП „Париба” срещу много високо заплащане – 40 хиляди евро месечно.

Но затова трубадурите мълчат и дума не отронват, нито пък самата Кунева.

Дали само заради красивата й усмивка или за нещо друго, на Общото събрание на акционерите от  банка БНП “Париба “Кунева е сред ръководителите на банката. Явно има сериозни заслуги и те вероятно са още от времето, когато беше преговаряща. С цената на лъжа и национално предателство тя успя да затвори блоковете 3 и 4 на АЕЦ” Козлодуй.

Сигурно Кунева има заслуги пред банката и като еврокомисар. Но очевидно най-полезна щеше да им бъде като президент на България. Сега остана възможността водещ политик.

 

Акционерите на “БНП Париба” одобриха завчера избирането на Меглена Кунева в ръководството на френската банка, предаде Ройтерс от 14-ти Май 2010 г. 

Проверката на известната журналистка и телевизионна водеща Люба Кулезич показала, че Кунева участва в борда на директорите на банката с мандат до 2012/13 година.

„Изпратихме писмо до Париж, в което питахме с какви мотиви е назначена, какво възнаграждение получава, занимава ли се банката с енергийни проекти. Ни вопъл, ни стон. Проверката ми обаче показа, че Кунева е член на борда в качеството си на независим участник. Колко независим обаче може да бъде човек, представен като член на Съвета за европейски политики”?

“Практиката е такава – за консултант се води човек с добър имидж,  но всъщност се използват неговите връзки. Реално Кунева търгува с вътрешна информация, която е придобила като член на европейския комисариат”. 

Бившите й европейски колеги били възмутени от факта, че тя скача от политиката веднага в големия бизнес. Дори Барозу, който я фаворизираше и лансираше, бил огорчен и казал пред други комисари:

„Меглена е нашето голямо разочарование” – разказва източник от Европарламента. Европейската комисия порицава Кунева и приема специално решение и мерки срещу подобни действия, преценявайки, че това е “сериозен конфликт на интереси”.

Накъде ли гледа Кунева? Не и към България, а към BNP PARIBAS ! Но това беше по времето на еврокомисарството. Сега вече, някой й нареди да гледа към властта в България.

imageМеглена Кунева крие, че е закупила огромен апартамент в центъра на Брюксел, който не е декларирала, както е длъжна. Жилището е с площ от 120 квадрата и е в един от най-престижните райони, в близост до Европарламента.

Мадам „Йес”, както Кунева е известна за безропотно изпълнение на всяка еврокоманда, е направила покупката на имота през 2007 г.  Но е пропуснала да обяви апартамента в годишните си данъчни декларации?  За жилището си Кунева е платила около 350 хиляди евро.

Миналото на Меглена Кунева - бившия кандидат президент, а сега лидер на собствена партия с големи претенции към властта е забулено в тайна и за него тя умишлено не говори. Избягва да се паказва със съпруга си, а и той очевидно е много”притеснителен”. 

Журналистът Григор Лилов разкрива връзките на съпруга на Кунева Андрей Пръмов с „Мултигруп“ – най-голямата престъпна организация в България по време на прехода, според доклад на Държавния департамент на САЩ.

imageАндрей Пръмов участва като съдружник в „Хърсев и Ко“ – Одитно дружество, основна финансова структура на „Мултигруп“ и ВИС.  Емил Хърсев никога не е криел  тесните си връзки с ВИС и “Мултигруп”.

Финансова къща на  Пръмов – “Адлон-Дисконт” е сред най-големите играчи на валутния и финансов пазар при управлението на Любен Беров, т.нар. ”сламения човек на мултаците”. Много от нейните операции са със структури на групировката. През това време Кунева е била старши юрисконсулт на Беров и дясна ръка на секретаря му Андрей Делчев. Двамата са активни участници в “Габонската афера”. 

По данни на WikiLeaks, Емил Хърсев бил Велик секретар на Великата ложа в Българи и финансист на същата. В годините на демокрацията и прехода, когато се разграбват ресурсите на нацията и държавата той бил един от най-влиятелните финансисти. Хърсев бил близък с бившата БКП и Андрей Луканов. Като подуправител на БНБ той  imageдобре познавал проблемите с външнотърговския дълг на България, както и това, че те се използват за  източване зад граница парите на българския народ. Предполага се, че и той се е възползвал от това.

Съдружник на Пръмов и Хърсев е  бил и Златин Саръстов – син на тогавашния директор на “Нефтохим”, тясно обвързан с Илия Павлов и банката на Луканов и олигарха-мафиот Робърт Максуел – Банка земеделски кредит.

Във фирмата “Булинвест груп ” до юли 1997 г. са участвали знакови фигури на прехода като банкера Стоян Александров, Александър Томов, Красимир Георгиев – собственик на групировката “Фронтиер” и бизнесмена Иван Масларов – съпруг на Емилия Масларова.

След 1997 г. “Булинвест груп” се преименува на “Фул Макс ООД”. Неин управител е Андрей Пръмов. Участват пак кръга от същите лица. В Търговския регистър не може да се намери никаква информация за фирмата. Нечия веща ръка е “почистила” много усърдно регистъра въпреки законите у нас. Но във фирменото отделение на съда документи навремето имаше, но може би и от там са изчезнали.

imageЖурналистът Григор Лилов обобщава:

“Става дума за кръг, подобен на “Орион” при Жан Виденов, “Олимп” при Иван Костов, или “Сигма” на Милен Велчев при Царя. 

В една разработка на ЦСБОП от пролетта на 1994 г. се разкрива, че милиони долари буквално са задигнати от Стопанска банка и преведени по лични сметки в две задгранични банки. Документите на службите сочат като отговорни валутните дилъри. Главният дилър тогава е Андрей Пръмов. Разработката потъва дълбоко в секретните каси, като много други. А Пръмов е от недосегаемите.

Бащата на Андрей – Иван Пръмов е бил дълго време земеделски министър, а като секретар на ЦК на БКП е отговарял за селското стопанство. Бил е също и шеф на ЦКС, откъдето се е родила банка под егидата на „Мултигруп“. Някои я наричат и банката на СИК, но за мен това са две структури на една голяма фирма майка”казва Лилов.

Андрей Пръмов също е висш масон, макар и не толкова изявен като Емил Хърсев.

„В самия комитет, издигнал Кунева за президент, има активисти свързани с “Мултигруп”. Сред тях е Ирена Комитова – бивша отговорна фигура в Съюза за стопанска инициатива по времето на Валентин Моллов.  Съпругът й Виктор Папазов е бил ключова фигура в „Мултигруп“. Стоян Денчев на 27.03.2011 г. пред БТВ споделя:

„Като началник на отдел “Строителна и технологична политика” в Министерски съвет, премиерът Филип Димитров ми каза, че трябва да се срещна с едни хора. Долу на пропуски чакаха Илия Павлов и Виктор Папазов”.

 Папазов е бил един от щедрите спонсори и за президентската кампания на Георги Първанов, .

imageВлиятелни лица и съмнителни структури от многобройните метастази на „Мултигруп” се включват активно в инициативния комитет за кандидатурата на Меглена Кунева.

Нейният патрон и благодетел Симеон Сакскобургготски когато беше премиер, а Кунева член на правителството, легализира престъпния бизнес и на първо място на приятелите си Илия Павлов и на хазартния бос Васил Божков – „Черепа”, а много „бизнесмени” от фирмите с”ТРИ” букви направи депутати.

Така че, Кунева и мъжът й не са прекъсвали пъпната си връв с бившите мутри, сега вече с “бели якички”.

Много пари направи ” чистата”, “непорочна” и ” необвързана” Кунева:

image„Червени пари” раздадени на свекър й – бившия секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов;

Милионите на мъжа й които той изработи с ”Мултигруп”, ВИС и многото други групировки и собствени фирми.

Милионите, които тя „заработи” в ЕС.

Щедрите комисионни и възнаграждения от банка БНП “Париба” за добрата работа в защита на тяхните интереси в енергетиката. На съвестта на Кунева тежи предателството на нашите енергийни национални интереси, ако има съвест.

Повечето от тези пари са крадени или оцапани с кръвта и потта на цял един народ !

Кунева, поддържана и нахъсвана от тези на които служеше, имаше наглостта да се кандидатира за президент на България.

А връх на демонстрация на наглост и самонадеяност е ролята й на политик, режисирана от задкулистни кукловоди, чиято цел е да смъкне от власт Бойко Борисов и да разбие партия ГЕРБ.
Гласувай:
31. blogerka - и змийски поглд
07.04.2013 10:21
Докарала го е в годината на змията. Пази боже сляпо да прогледа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3957772
Постинги: 1840
Коментари: 914
Гласове: 1874
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930