Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 22:26 - Хода на ГЕРБ, който трябва да се изиграе!!!
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 2122 Коментари: 1 Гласове:
-2

Последна промяна: 10.06.2013 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хода на ГЕРБ, който трябва да се изиграе!!!
image

     

 Наистина има нужда от нови избори, където тази паплач да бъде окончателно изритана.

Правилна е постъпката на Герб! Този парламент е пълна порнография, Серго се изживява като цар, Местан като главен везир, а Волен е кралския шут! Няма смисъл да се забърква в мръсотиите на комунягите, нека си учат турски в училищата, като вкарат държавата за пореден път в батака, но ще го търсите пак Бойко да ви избави!
image

АТАКисти, не се притеснявайте, пишете на майчиния си език, на турски, вече цяла България знае че сте филиал на ДПС, няма нужда да се правите на националисти, вече цяла България знае че сте турски подлоги!

 

В медиите се върти информация за едно пътуване на Волен Сидеров до Париж, където той е бил отседнал в луксозен пет звезден хотел с цена на нощ - 1 500 евро. Много интересна "подробност" във фактурата, която Сидеров е представил, е разход за почистване на апартамента по два пъти на ден, като цената на едното почистване е била 700 евро. Интересна подробност също е, че чистачките са били много добре сложени и привлекателни млади жени. Друга подробност е че интимната партньорка на Сидеров, неговата съпартийка и колежка в НС -г-ца Гаджева НЕ Е БИЛА с него, което донякъде може да обясни разхода за почистване по два пъти на ден на стойност 1 400 евро. Възниква въпросът откъде един депутат има толкова пари . Известно е, че депутатската заплата едва стига на г-н Сидеров, за да си купува сака по 5 000 лева,  очила за 2 000 лева и за компаньонки в България. Други новини изтекоха в европарламента за нов мониторингов доклад за България, през 6 месеца, за наблюдение на ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА . Главния прокурор Цацаров е бил привикван в Европейския съд да дава обяснения защо знакови дела в България за рекет, отвличания, убийства се бавят с години, докато Главна прокуратура работи под натиск на една партийна медия (ТВ 7) и един депутат от ДПС - Делян Пеевски. От Европейската комисия са искали подробности от Главния прокурор за ролята на прокуратурата в манипулациите на изборния резултат на 11 и 12-ти май т. г., и липсата на професионализъм в този скандален случай от страна на Главния прокурор, както и на наблюдаващия прокурор в деня 11-ти май. Според Евродепутати такъв мониторингов доклад е "унижение " за ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА на всяка една страна и говори за свалено доверие към съда и прокуратурата. Доверието на Ервокомисията  към ДАНС, МВР и Главна прокуратура е свалено и се изразява загриженост за процесите на " ремонти" и структурни преустройства, които протичат в тези структури. Според Евродепутати се обмисля спиране на някои Еврофондове за България, а за други вече са стартирани процедури за спиране, тъй като в Европейския парламент няма довери и сигурност, че средствата на Еврофондовете за България, ще се използват по предназначение, при създалата се обстановка.

 image

Цацаров въобще няма да реагира: неговите прокурори от ГП и СГП са заети все още с проблема за бюлетините, които се оказаха резерв за всички РИК-ове и те първа тези от СГП ще се чудят как да излязат от блатото, в което ги натопиха Мая бърборината и Бареков. Главния прокурор ще се измъкне с едно присвиване на очите и отронване с тежък тон през свити устни: ПРОКУРАТУРАТА НЕ ДЪЛЖИ ОБЯСНЕНИЯ НИКОМУ! Да, ама като се натопиха, сега трябва да се измъкват. А самият Главен прокурор си е поставил като фикс идея  вкарването на Цветанов в затвора, но смятам, че съдиите от СГС няма да пропуснат случая да натрият носа на прокурорите, които напоследък доста се "разбръмчаха". Лошото е, че шеф на Софийския апелативен съд остана приятелят на Първанов - храбрият боеви генерал - лейтенант от Военния съд Пенгезов. А той и Цветанов люто се мразят. Мисля, че Цацаров тъкмо на този "кон" залага. Ако Цветан Цветанов и Бойко Борисов бяха накарали депутатите от 41-то НС да гласуват закон за избираемост на магистратите, Пенгезов щеше да бъде един от първите напуснали Темида, но те си проиграха шанса. Затова сега със съд се мъчат, за друг път да знаят какво да правят и как да го направят, защото тези комунисти много преди трябваше да влязат в затвора. Защото тези комунисти сега в засада чакат и съдия Мира Тодорова от НО на СГС.

 

Всъщност, амбицията на г-н Цацаров е да стане съдия в Международния съд в Страсбург. Сега се прави на силен и строг, за да го забележат в чужбината, а какъв по добър атестат от това е да вкараш Министър в затвора, но с това което направи по изборите "Извади очите, вместо да изпише веждите". Сега се чуди как да излезе от положение, ама вече е късно!!!

Мислите ли, че в Европа някой приема на сериозно главен прокурор от калибъра на Цацаров? Нещо повече, от там вече му искат обяснения. На Цацаров му липсва нещо много важно, за да бъде в Страсбург: липсва му морал, а коефициента му на интелигентност е нисък. Дори да не беше този гаф с бюлетините, когато Главна прокуратура действа много неадекватно, професионално и аматьорски, дори тогава Цацаров не би имал шанс за Страсбург. Той е добър прокурор на провинциално ниво, за Окръжния съд в Пловдив, но не му достигат качества дори за Главен. Като добавим връзките му с мафията, работата под натиск от един депутат от ДПС -Делян Пеевски и една партийна телевизия - ТВ 7, чийто Генерален директор Бареков, разпраща СМС-и с присъди до политици. Може да се сетите, че никой от Европа няма да гласува доверие на такъв екземпляр. Нещо повече, той дължи обяснения там и това е факт, както писах. Не подвеждай хората, Цацаров! И без гафа Костинброд си оставаш един среднокалибров провинциален прокурор, достатъчно беден и алчен, за да се забъркаш в схемите на мафията и достатъчно тъп, за да не го разбереш...
image

Комуникацията с психически неуравновесени хора е опасна за здравето на нормалните хора. Гледайте Сидеров в този отвратителен случай с журналиста пред парламента- даваха го доста телевизии, в Референдум по К1 и доста други изяви.... Този човек е луд за връзване. Най- накрая някой да потърси психиатри в тази държава, за да си свършат работата...... Болните хора- в болницата!!!
image

Отдавна беше време Волен да отиде да се лекува, докато болестта беше все още в лека форма. Само че, тогава Болен трябваше на БСП+чалмите да им осигури кворум за кабинета Орешарски. Сега болестта е напреднала, той тича из парламента и пред него като Дон Кихот и непрекъснато търси "мелници", с които да се сражава. Да се ровиш в кабинета на кметицата на София, в нейно отсъствие е направо подсъдно. Фандъкова би следвало да подаде жалба с адресати ръководството на НС , СДМВР и до СГС (Софийски градски съд) с описание на нахлуването на Волен и гавазите му в кабинета й в нейно отсъствие, и искане чрез подобаващо наказание да озаптят лудия Болен. РЗС добре е поела тази инициатива, но тя трябва да бъде подкрепена от СО, НФСБ , РЗС и ГЕРБ , като копие от мотивите за жалбата бъдат изпратени до Европейския парламент и Евродепутатите от ГЕРБ да обяснят пред цяла Европа коя партия с какъв лидер формира мнозинството на БСП в парламента. Не смятам, че отговорът ще бъде приятен за СС и неговото близко обкръжение.

Съвет към ръководството на ГЕРБ, да си наеме много добри адвокати - напр. такива като двамата Василеви или баща и син Марковски и ако Бойко Борисов е мъж , а не бъзлю, те трябва да заведат дела срещу Бареков за умишлено нагнетяване на напрежението на 11май - деня за размишление - и срещу Главния прокурор за неумишлено или умишлено невземане на адекватни мерки в този ден. Отделно може да се заведе дело срещу СГП за публикуване на информация при незавършено разследване и досъдебно производство, която може да се приеме като опит за манипулиране на общественото мнение.. Прокурорите би трябвало да разберат, че не са безотговорна и безотчетна институция, на която всичко е позволено, а като всички граждани в държавата България са длъжни да се подчиняват на закона.

В момента се правят много важни структурни промени в ДАНС и МВР. На ДАНС се дават правомощия да арестува за 24 часа без прокурска заповед (Но и да имаше такава заповед като се знае кои е прокурор все едно ). Това на практика значи че ДАНС се превръща в ГЕСТАПО - то на тройната коалиция, структура за политически преследвания и насилие. Това е сега важната новина, която всички се опитват да подминат като отвличат вниманието с Авиоотряда, скандалите на Сидеров, които това целят , тютюнопушенето и др. глупости да забранят. ина има нужда от нови избори, където тази паплач да бъде окончателно изритана.

Правилна е постъпката на Герб! Този парламент е пълна порнография, Серго се изживява като цар, Местан като главен везир, а Волен е кралския шут! Няма смисъл да се забърква в мръсотиите на комунягите, нека си учат турски в училищата, като вкарат държавата за пореден път в батака, но ще го търсите пак Бойко да ви избави!

 Тагове:   бсп дсл атака,


Гласувай:
01. ssstto - Цацаров?
08.06.2013 15:05
И защо Зазаров да привяикват в ЕС да дава оябснения за бавени с години дела, сякаш той е бил през послендите седем? Освен това нали неформалният прокурор беше Боко Тиквата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3174782
Постинги: 1691
Коментари: 835
Гласове: 1587
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031