Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 07:14 - НЕ САМО ПО ДУМИТЕ, А И ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1497 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 image

Българската историята е доказала, че комунисти или социалисти, винаги са взимали властта по кървав път и само чрез проливане на кръв са я отстъпвали! Три пъти БСП е била сваляна от власт чрез всенароден бунт и сега може би наближава „четвъртият“!
image

Сергей Станишев в ламтежа си за власт дръзна в българския Парламент да к

„Ако това правителство на ГЕРБ не подаде оставка, то ще бъде свалено с други средства“! И СТАНИШЕВ ИЗПЪЛНИ ЗАКАНАТА СИ, КАТО ЧРЕЗ ПРОЛИВАНЕ НА КРЪВ ПРИНУДИ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА! Болшевишкото революционно изказване на Станишев потресе цялата демократична общественост в Европа, която реагира остро. От ЕС и ЕНП поискаха да се извини, но той замълча показвайки ясно, че се чувства силен след като зад гърба му стоеше Русия.   На 48-ят конгрес на БСП проведен непосредствено преди изборите, Станишев държа дълга реч като в социалистическо време, с дързък тон и с ултралеви болшевишки лозунги за РЕВОЛЮЦИЯ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И РАДИКАЛНА ПРОМЯНА Със своята реч той дори стресна старите и опитни кадри на партията, като бившия президент Георги Първанов и бившият заместник председател на БСП и вътрешен министър Румен Петков. Целият конгрес беше проведен в болшевишки стил. “РАДИКАЛНАТА ПРОМЯНА” би могла да означава и завой към БОЛШЕВИЗМА И МАОИЗМА. Подобни определения са характерни само за ЛЕВИТЕ РАДИКАЛНИ ПАРТИИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА”, каза от трибуната Румен Петков. След конгреса започна бързото партийно изолиране и неутрализиране както на Георги Първанов, така и на Румен Петков. Въпреки голямата компроматна кампания срещу ГЕРБ, на изборите българите ги избраха за първа политическа сила. Станишев следвайки нареждането на Москва, трябваше да завземе властта на всяко цена и да гарантира руските геополитически интереси не само в България, но и в Европа. С руска финансова инжекция, Станишев успя да изолира ГЕРБ и да направи една невероятна „тройна коалиция“ от три различни партии, които доскоро воюваха една срещу друга. Станишев постигна това като пожертва националните ни интереси. Той беше принуден да позволи на турската националистическа партия ДПС да се окопава дълбоко в държавната власт на България – централна и местна. Най – горчивият пример затова беше Пеевски. Станишев продаде на турците България, но той и ДПС се стреснаха и уплашиха от бурната гражданска реакция и протести на българите, като побързаха да жертват Пеевски. СТАНИШЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРШИ ДВОЙНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА РУСИЯ И НА ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДОГАН !  

аже:

  В резултат на политически „пазарлък“ и послушното поведение на БСП ЗА 15 МИНУТИ ПАРЛАМЕНТЪТ ИЗБРА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС

На 14 юни 2013 г. след изненадващо включване като първа и извънредна точка в дневния ред, само за 15 минути и с едно единствено изказване това на лидера на БСП Сергей Станишев, Парламентът избра депутата от ДПС ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС.

В изказването си Станишев заяви, „че вярва на Пеевски и че, поемайки тежкия кръст, той ще поеме своята отговорност, защото България в момента се нуждае от стабилност“. Станишев също каза, че е разговарял за отговорностите на поста с депутата ПЕЕНСКИ.

image

Няколко дни преди избора на Пеевски, часове след началото на работния ден на новия парламент, бяха гласувани промени в Закона за ДАНС, предложени от депутати от БСП и ДПС. Новите промени бяха нагласени съобразено „мерките на Пеевски“ за ръководител на ДАНС и й вменяваха нови права. ДАНС се превръщаше в супер сила, която поемаше ръководството и контрола на всички служби от българската национална сигурност.

Станишев за да запази властта си, всъщност поднесе на тепсия сигурността на България в ръцете на Пеевски и ДПС. А това значи в ръцете на Доган, защото Доган е този, който предложи и наложи Пеевски за шеф на ДАНС.

Ето първата и последна реч на Пеевски като шеф на ДАНС(видео)

 

„Готов съм за Премиер„! Дали е нормален Бареков?

image

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ напусна демонстративно ГЕРБ и премина към „отбора“ на БСП и ДПС. Той е един от главните виновници за създаване напрегната и ненормална предизборна обстановка на извънредните избори през май т. г. Бареков е причината голяма част от българите да се отвратят и да не отидат да гласуват. От това пострадаха сериозно ГЕРБ и малките политически партии.

Той изигра наглата роля на провокатор срещу ГЕРБ и лидера й Бойко Борисов, като в деня за „размисъл“, когато конституцията забранява всякаква политическа агитация, ръководената от него TV7 часове наред от екрана си показваше провокационното заглавие:

“Опит за манипулация на изборите от ГЕРБ”

В студието, пред екрана Бареков крещеше истерично, че Борисов и Цветанов искат да подменят вота на хората. Артистично той „трепереше“ казвайки, че ще му откъснат главата и че се страхува защото има дете на 9 години, а няма да остане жив до вечерта.

Сигналът за фалшивите бюлетини е подаден на Бареков от Мая Манолова от БСП, а той гласи:

Откриха 350 000 фалшиви бюлетини за вота на 12-ти май. Бареков с прегракнал глас повтаряше това по ефира на TV 7.

image

Контролираните от Делян Пеевски медии подеха в хор шумна пропагандна кампания, като обвиняваха Борисов и ГЕРБ, че са поръчали бюлетините в печатницата в Костинброд и че с тях ще фалшифицират изборите.  

Възмутени младежи от тази истерия и насаждане на масова психоза от медиите писаха във FACEBOOK:

„В деня за размисъл, предизборната кампания приключи в BSP Style (БСП стил) – с компромати, очерняне без доказателства и с партенки. Станишев и Местан, както и пригласящите им бяха готови с пресконференции почти веднага, като освен всичко друго ги бяха организирали така, че да не се застъпват. Вероятно случайно“?

После историята с „фалшивите бюлетини“ зацикли в Прокуратурата, за да обявят след няколко месеца, че ГЕРБ и Борисов нямат никаква вина и си измиха ръцете с някакъв държавен служител от служебния кабинет.

Така Бареков, който след като години наред пълзеше в краката на Борисов и се пишеше за голям негов приятел, както и на ГЕРБ,  заби нож в гърба им.

И ще кажете каква е наградата му. Ами от обикалящ и вечно гонен от различните телевизии журналист, той не само дръзва да става политик, ами да прави и собствена партия. Играейки по тънката струна на прословута българска доверчивост и политическа обърканост, Бареков се гласи да се докопа до щедрата държавна субсидия за партиите. Да не забравяме, че хитрици като Жорж Ганчев, Слави Бинев и доста други се възползваха от тези партийни блага, които „богатата България“ щедро раздава. Според закона, субсидия получава всяка регистрирана партия, която на изборите е получила над 1%  и за всеки глас получава по 12 лева. Бареков гони този 1% , за да лапне милиончета.

И като връх на всичко, самозабравелият се  Бареков,  когото българите замерваха с яйца и фекалии, има дързостта да хвърли нова бомба по адрес на ГЕРБ и Борисов казвайки:

„ГЕРБ се разпадат следващата седмица! Борисов и Бориславова са замесени с дрога“. „Предстоят събития, които ще разтърсят държавата“, обещава Бареков.

Според него, „тези събития ще му дадат възможност след шест месеца да управлява“! И гордо заявява:

„Готов съм за Премиер“!

 

ЗАЕЛ ПОЗАТА НА РИМСКИ ЦЕЗАР, С ТРЕНИРАН МЕНТОРСКИ ТОН ЦАЦАРОВ КАЗА:

„Прокуратурата не дължи отчет никому“!!! image

Това заяви главният прокурор още в началото на своето невероятно кратко експозе, на специална  пресконференция ЗА СКАНДАЛА С НАМЕРЕНИТЕ ИЗБОРНИ БЮЛЕТИНИ В ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД! Създаде се впечатление, че нещо го притеснява. И като чели има защо!

„В петък, 10 май, ден преди изборите в прокуратурата са подадени три сигнала – два от червената активистка Мая Манолова от БСП”. Единият сигнал на Манолова е затова, че в печатница „Мултипринт” в Костинборд има напечатани фалшиви изборни бюлетини. 

На ДАНС е възложена проверка и на базата на резултатите Софийска градска прокуратура образува ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.

„Веднага след получаването на СПРАВКА за резултата от проверката на ДАНС и образуването на ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, в петък, около 22.10 ч. по телефона информирах Президента ПЛЕВНЕЛИЕВ, който поиска поставянето на  СИГУРНА ОХРАНА за бюлетините“. 

„Казах на Президента, че такава е възложена на специалните полицейски сили – ЖАНДАРМЕРИЯТА”, добавя ЦАЦАРОВ.

„КАЗАХ МУ, ЧЕ РАЗУМНИЯТ ПОДХОД Е ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯ,

„за да не взривим деня за размисъл“!

„ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИЕ ТОВА”, казва ЦАЦАРОВ. 

ДЕЙСТВИЯТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ  ОБАЧЕ, НЯМАТ ЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ И ОСНОВАТЕЛНО В ТЯХ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРСИ И ПРЕДНАМЕРЕНОСТ!

ТОЙ ВСЪЩНОСТ ЛЪЖЕ ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ НЯМА ДА ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯТА!

И БЕЗ ДА СЕ КОНСУЛТИРА С НЕГО, ИЛИ С ДРУГ ВИСШ ДЪРЖАВНИК, ВЕРОЯТНО ПОД НЕЧИЕ ВНУШЕНИЕ, ЦАЦАРОВ ПОСТЪПВА ТОЧНО ОБРАТНО!

ВЗРИВЯВА СТРАНАТА, КАТО БЕЗОТГОВОРНО РАЗГЛАСЯВА СЛУЧАЯ С НАПЕЧАТАНИТЕ БЮЛЕТИНИ В КОСТИНБРОД, ЧРЕЗ СПЕЦИАЛНО СЛУЖЕБНО 

„Прессъобщение“! Защо излъгахте Президента г-н Цацаров?                       Гласувай:
4Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3174845
Постинги: 1691
Коментари: 835
Гласове: 1587
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031