Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 12:35 - Велизар Енчев и неговата СИРИЗА под диригентската палка на КГБ и мутроолигархията
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1287 Коментари: 0 Гласове:
0Новото издание на наш бай Ганьо от 21-ви век, привлечен от манипулациите на медиите ни- всички в олигархични ръце, тръбящи масово в един глас, че партията на Велизар Енчев е новата българска СИРИЗА се опитва да сложи ореол на ДС обкръжението на Енчев оформящо ядрото на неговата партия и да го представи като като нещо положително. „И какво от това -възкликва наш бай Ганьо - Я вижте Гоце и Иван от правителството на Борисов, нали и те са ДС?“
Този нашенец няма акъл да види мястото и ролята на ДС въобще, нито да види общото между ДС- тата на Енчев, Гоце, Иван и прочее, че всички те са под мишницата на КГБ, кланят се на Путин, работят за интересите на смесената по комунистическа линия руско-българската олигархия у нас, предвождана от пръв олигарх на Русия- Путин!!!
Енчев е същият като Гоце слуга на руско-българската олигархия, цял живот се хранил от нейните пари и зависим от тях. Първо работи в телевизия“ 7 дни“ на руско-българския олигарх Агафонов, а след като Агафонов предаде щафетата на СКАТ, собственост на двамата мултимилионери с неизвестен произход на капитала Данчо Хаджиев и Валери Симеонов- продукти на Мултигруп, която пък от самото си начало е руско-българска олигархична групировка, родена от мозъчния тръст на последните елити на КПСС и БКП. Енчев стана учредител на партията на СКАТ- НФСБ, веднага направи НФСБ стратегически партньор на партията на мутрата Слави Бинев като го покани в студиото си и му отдели достолепно време, така обедини двете партии и заедно участваха първо в европейските ,а после в парламентарните избори.
Енчев влезе в НС с парите на мултимилионерите собственици на НФСБ и Слави Бинев, после се отцепи и започна да играе ”независима“ роля, но под диригентската палка на най-опитната и най олигархична партия - БСП със 100 годишен стаж.

imageКато се обяви за „независим депутат“ Енчев смело наплю ББ и го обяви за мутра, но като дойде време да се гласува, подкрепи неговото мутренско правителство. Обеща на ергените пенсионери, че ще им върне ергенския данък, който им удържаше бай Тошо само и само да му станат електорат. Обяви се за „ българска СИРИЗА“, но „забрави“ да без да каже на хората, че СИРИЗА е антиолигархична партия и се бори срещу своята финансово-корпоративна олигархия, а той -Енчев цял живот е слугувал на олигархични гъзове и също като Сидеров обслужва руско-българската олигархия без да вижда, че тя изяжда малка България заедно с парчето слънце, вода ,небе, земя, свобода и стандарт на българина.
Обръща се почитателно към депутатите на БСП в НС, което показва неговия корен и от къде му се дърпат конците сега.
Дори от трибуната на НС театрално се обърна към останалите народни представители и им каза “ Вижте се бе, всички сте олигарси!“, а в същото време е фен на първия олигарх на Русия – Путин, предводител на руско-българската олигархия.

Велизар Енчев написал автобиографична книга за ДС-одисеите си, като писал в нея, че бил щатен работник преди 1989 г в I-во главно управление на ДС-на разузнавачите, а то пък не било в ДС. Пълна дезинформация! Преди 1989 г ДС беше мозъчния тръст на единствената партия държавата Комунистическата, ръководеше се от Политбюро на ЦК на БКП и беше прибрала под шапката си всичко, което и най-малко засягаше националната сигурност. А нашата БКП се намираше под шапката и ведущата роля на КПСС и нейния мозъчен тръст КГБ.
След 1989 г последния елит на БКП-Луканов-Лилов , пак под ръководната роля на КПСС – Горбачов, наследника му Елцин и назначения от Елцин -Путин, смениха старата си комунистическа система с нова- на американския олигархичен капитализъм под предлог ,че преминават от непазарна в пазарна икономика. Руснаците го извършиха с американския план „Дълес“, а българите с американски икономически план „Ран Ъг“, като с него вкараха в България модела на американския неолиберален капитализъм и така отвориха вратите на България за САЩ и на нейния инструмент „Отворено общество“, бетониращ у нас модела на неолибералния олигархичен капитализъм. Планът „Ран Ъг“, беше поръчан в чикагската неолиберална икономическа школа от комунистите на двете първи партии БСП и СДС, след което Луканов го представи като доклад в НС и приет с ръкопляскания от депутатите на „БСП управляваща“ и „СДС опозиция“. Така Луканов обърна курса със 180 градуса, ликвидира старото идеологическо противопоставяне от времето на Студената война и започна да „стопля“ отношенията между САЩ и България, воден от новата линия на Горбачов и неговите приятелски връзки с Рейгън.
За да угоди на американците и по нареждане на ЦРУ и турското МИТ Луканов-Лилов разпуснаха ДС на 11 януари 1990 г. , даже между 1990-1996 г. физически ликвидираха бивши съветски чекисти, носещите голяма информация за САЩ. За да се спасят, част се скриха в миши дупки, друга част минаха под мишницата на страната на по-силния -КГБ, а нашите новородени след 1989 г партии създадоха свои ДС-та да ги подпомагат и техните олигарси в разграбването на България.
След разпада на СССР, КПСС бе ликвидирана и КГБ премина под мишницата на Путин, която започна да ражда и назначава новите олигарси на Русия излезли от последния елит на КПСС. КГБ започна да работи за Путин и новосъздадената от него олигархия водеща за носа и нашите разузнавачи, започнали да работят за икономическите интереси на смесената руско-българска олигархия под водещата роля на по-силната- руската. От тогава Енчев е горещ Путиновски фен и крепител, работил за и финансиран от руско-българската олигархия.

Някои ще кажат- той е бил разузнавач и работил за държавата! Да, но за коя държава става въпрос? До 1989 г имаше една държава, след 1989 г -нова държава. Преди 1989 г нямаше олигархия и ченгетата бяха идеологически работници, работеха за налагане идеологическата линия на КПСС и БСП у нас. След 1989 г старата комунистическа държава изчезна, дойде друга, но политическите носители и на двете държави останаха същите- комунистите, те продължиха да управляват и след 1989 г като се превърнаха от „борци срещу капитализма“ в новите хищни капиталисти- олигарси и мултимилионери от неолиберален вид. Излязлата от техните среди нова олигархия разграби и унищожи България и да не виждаш това, а напротив, да и помагаш в престъпленията и с използване на властта, вече те прави национален предател.
Преди 1989 г. ченгетата от ДС бяха идеологически работници на комунистическата система, собствеността в икономиката беше една- държавна и те и нямаха как да крадат държавна собственост. Голямото лапане и крадене започна с държавната собственост след 1989 г със внасянето от последния партиен елит у нас на модела на неалибералния капитализъм, създал олигархията извършила голямото престъпление на века- разграбила държавната собственост в икономиката, ограбила българския народ, унищожила съвременна България с над 3 милиона човешки ресурси, извършила най големия геноцид в най-новата история на Европа, направила българския народ най-бедния и най-ограбен в Европа, а държавата му оставил „на доизживяване“.
Затова никой вече не го интересуват биографични книги от минало, а всички са на общо мнение, че нужно не биографии и досиета в ДС преди 1989 г ,а да се правят НОВИ ДОСИЕТА на мутроолигархичните ни политици след 1989 с единствения критерий- колко държавна собственост си крал с използване на властта и колко си слугувал на новата българо-руска олигархия и подпомагал я да краде.
ОБОБЩЕНИЕТО НА КРАТКО: ДС зависи от вида на държавата. ДС е служба за национална сигурност на държавата и зависи от идеологическата същност на държавата. Преди 1989 г имахме комунистическа държава ,ДС беше мозъчния тръст на единствата партия БКП и се намираше под нейната шапка. След 1989 вече имаме друга държава - неолиберална олигархична държава с главна идеология- ПАРИТЕ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ, притежаван от олигарси и ДС бе трансформира да работи за олигархията и нейните партии. И тъй като нашата олигархия е смесена от първата си част с руската и под нейната водеща роля, нашето ДС влезе под шапката на КГБ, което започна да обслужва руската олигархия под предводителството на татко и майка на олигархията - Путин и сам първи олигарх, започна да работи под диригентската палка на КГБ , да обслужва новосъздадената руско-българска олигархия и я подпомага в ограбването на българския и руски народ. Това не може да се нарече приоритет, а -НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

Вижте отбора от ДС-КГБ събрал се около Енчев, всички ортодоксални комунисти без разбиране за демокрация и правова държава, смешници с мозък застинал в 70-те на миналия век Икономистът проф. Дуранкев щял да прави социализирана икономика и сочи за пример тази на бай Тошо от 70-те години, без да говори за правова държава. Той не знае също,че западна Европа в лицето на най развитите европейски страни от северна и средна Европа строят от 50 години социализирана икономика – икономически модел на техните добре изградени социални държава, но придружени със силно работещи правови държави, защото правовата държава е гарант за изграждане на добра социална държава, пази я и съхранява от разпад и унищожение. В тях няма и не се допуска олигархия както в България. А Дуранкев нищо не говори за ликвидиране на олигархията ни. Как Дуранкев ще строи в България социализирана икономика заедно с олигархията владееща цялата икономика и финансова система? Нали за да направи една икономическа реформа трябва да вземе разрешение от олигарха владеещ отрасъла? Или ще я строи в здрава братска прегръдка с олигархията?
Самият Енчев раздава обещания, че ще строи „скандинавски социализиран капитализъм“ също без да говори за правова държава. За него научи от мен 2006 г, в един разговор на четири очи и вместо да ме покани в студиото си да разкажа за него, той предпочете да плагиатства идеята и на следващата година се кандидатира с авера си си Петко Тодоров за кмет на София с идеята за скандинавски социализъм. 
Енчев никога не е бил в Скандинавието, нито си има представа от „скандинавски социализъм/капитализъм", не знае, че Скандинавието няма и не се допуска олигархия, нито предлага начини за ликвидиране на нашата олигархия. Той не знае , че в основата на високоразвитата социална държава на скандинавците стои тяхната силно работеща правова държава. Но и до сега Енчев нито дума е обелил за изграждане на правова държава в България, която да отвори пътищата за изграждане и на добра социална държава, нито знае какво представлява тя, а само тиражира популизъм и лъжи, под диригентската палка на самата олигархия!

СИРИЗА е антиолигархична партия, бори се срещу олигархията, нейните ръководили не са олигарси, нито са слугували на олигарси. Тогава, как Енчев със своето слугинажно на олигархията минало и настояще ще прави българската СИРИЗА?

СИРИЗА има широка програма за законодателни реформи за изграждане на правова държава, с която смята да ликвидира олигархията и смени неолибералната олигархична система на Гърция с антипода и- система на социалната и правова държава на Европа, представена в най-развитите европейски страни от северна и средна Европа.
Има ли такава програма Енчев? НЯМА!
СИРИЗА се бори да смени системата само по законодателен път, със свое законодателно мнозинство в парламента и беше си поставила от първия си час задачата да влезе с голямо мнозинство в Парламента. За тази цел тя възприе тактиката на новите леви сили на Европа борещи се срещу неолибералния капитализъм, да гради голяма партия с многомилионна членска маса, като за 3 години СИРИЗА събра 3 милиона членска маса колкото половината гръцки избиратели, които на парламентарните избори на 25 януари 2015 г. я вкараха с мнозинство в парламента и сега СИРИЗА управлява със самостоятелно правителство и със свое законодателно мнозинство приема законодателни реформи.
Такива ли са целите на партията на Енчев? Енчев никога не е говорил за нужда от ликвидиране на олигархията и смяна на системата и не може дори с малкия си пръст да се мери със СИРИЗА, нито да получи като нея широка подкрепа от българското общество. При него отиват само стари комунисти седящи в 70-те години на миналия век, или нови путиновски комунисти свързани с капиталите на новата руско-българска олигархии или седящи на нейната трапеза.

Енчев е поредното издание на мутроолигархията на БСП , каквито са и останалите 300 малки партии в регистъра създадени със стратегически план от Партията сдве цели:
(1)
 да разпръсква гласовете на българите в изборите и не позволят да се обединят в нова българска СИРИЗА, за да им отнеме крадените богатства и власт. Целта е също пак тя- столетницата да влезе в НС със задкулисно споразумение с Бойко Борисов, чийто партия ГЕРБ от 2009 г държи ЦИК и заграби за кой ли пореден път „вся власть советом“.
(2) виждайки се провалена без електорат с силни вътрешни брожения и борби между олигарсите за власт БСП готви партията на послушника си Велизар Енчев, за да може да се скрие зад нея и придържи да управлява, дои и постригва народа, както го прави цели 25 години със самостоятелни управления или скрина зад рожбите си СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ.

Енчев е новия Бареков и наследникът на Сидеров, същият играч като тях, с техния актьорски талант, гони големите и топли доходи на депутат, държавни субсидии и партийни режийни– най големите в Европа ,без да вижда, че те са смъквани от гърба на най -бедния данъкоплатец- българският.

Автор : Дора Апостолова
7 април 2015г.
Тагове:   герб дпс бсп,


Гласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4411026
Постинги: 1904
Коментари: 943
Гласове: 1927
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930