Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2015 17:02 - Китай и Америка вече са във война
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1636 Коментари: 1 Гласове:
1  Китай и Америка вече са във война: Tianjin Explosion Проведено от Пентагона Space Weapon отмъщение за Yuan девалвация на валутата    http://www.zahariada.com/
  image

Експлозията Tianjin се водела като акт на "кинетичнотоотмъщение" от Пентагона в отговор на китайската валутна война Yuan девалвация, според дисидентски източници от континенталната част на Китай. Китайското правителство е въвела безпрецедентна секретност заобикалящата мистериозната експлозията, и агресивни полицията държавни Тактиката сега се позовали да се контролира потока на информация около този случай.

"Експлозии Миналата седмица изпращат огромни огнени топки в небето и хвърляха изгаряне отломки от другата страна на индустриалната зона в 10-ата по големина пристанище в света, изгаряне сгради и разбивайки прозорци km далеч", съобщава на Daily Mail Великобритания .


Официално обяснение на китайското правителство за експлозията, която е сега убити 114 души , е пълен кал .Китай ще декларират регионалното военно положение през следващите 18 дни, Natural News е научил, за да упражнява пълен контрол върху движението на хора и информация. Правителството забрани репортери от навлизане в зоната и е започнала да арестува блогъри, които насърчават това, което правителството нарича "конспиративни теории" по отношение на причината за масивна експлозия.

Китай е потъмнен отчитане на Tianjin по абсолютно същия начин американските медии затъмнени отчитане наDr. Уилям Томпсън, лицето, подало сигнала CDC , който призна, че CDC погребан факти, свързващи ваксини за аутизъм. В Китай и Съединените щати, когато правителството не иска гражданите да знаят нещо, то цензурира историята в цялата държавните медии, позовавайки се "информация тоталитаризма."

Както преди, така и след масивна експлозия, китайското правителство е летенето "черни хеликоптери" при формирането на целия Пекин. (Update:. Преди това тази статия е посочено хеликоптерите започнаха летящ след експлозията, но ние сме били коригирани по тази точка, като хеликоптери са били свидетели в небето в дните преди взрива, както и) китайски дисиденти взеха многобройни снимки на тези хеликоптери и са в състояние да доставят тези ексклузивни снимки на Natural News:

image

Предупредителен изстрел от САЩ: Не се срива долара или продаде нашия дълг

Китайски дисиденти са казали Natural News те имат основание да смятат, нападението на Tianjin е предупредителен изстрел от Съединените щати, който се ужасяваше, че Китай е на прага на обявяване на неговата собствена злато, обезпечени с валута, докато за обявяване на пожар продажба на дългови стопанства в САЩ ,


Действията ще се срине на американския долар и да унищожи икономиката на САЩ, изпращане на САЩ в икономическа свободно падане. The "Род на Бог" оръжие разгръщането от Пентагона САЩ, ни се казва, е "изстрел към носа" на Америка да изпрати мощно предупредително съобщение до Китай, докато прикриване атаката като домашна химическа експлозия.

Хронология на събитията: Китай обезценява валутата, след Пентагона стачки в обикновени часа

Помислете за календара на събитията във всичко това:

11 авг 2015: Китай обезценява Юан с 1.9%, изпращане на "шокови вълни" по целия свят и да потеглите на "опустошителна" ефект за икономиката на САЩ.

12 Август 2015: Tianjin поразен от тайна "Род на Бог" оръжие на Пентагона, на базирани в космоса свръхсекретна кинетична оръжие, което може да се пуска от висока орбита на стачка почти всяка мишена на сушата. Оръжието незабавно унищожава шест пресечки на ръба на град Тиендзин, изпращане на съобщение до Китай, че е зловещо подобна на съобщението, изпратено от САЩ в хвърлянето на първите в света атомни оръжия над Хирошима и Нагасаки през Втората световна война. (Да, САЩ е готов да се откажа от оръжия за масово унищожение на цивилното население. Тя вече го е направил два пъти!)

(За тези, следвайки Shemitah , хвърлянето на атомните бомби над Япония също така се появи по време на Shemitah година, през месец август 1945 г., точно преди 70 години. Това е точно преди десет Shemitah цикли, или това, което може да се нарече "Deca -Shemitah. ")

16 авг 2015: Obama издава строго предупреждение "... за наличието на китайски правителствени агенти, действащи тайно в САЩ", съобщава The New York Times. "И това става в момент на нарастващо напрежение между Вашингтон и Пекин на редица въпроси: от кражбата на компютъра на милиони държавни кадрова справка, че американските официални лица заподозрян е режисиран от Китай, за да репресиите на Китай по граждански свободи, до обезценяване валутата си. "

Тайни оръжия космически базирани на Пентагона

The "Род на Бог" оръжието се състои основно от кинетичната оръжие пристигат с невъобразима кинетична енергия ... повече от една малка тактическа ядрено оръжие, в действителност, което му придава облика на тактическа ядрена бомба.

Уебсайтове в САЩ са вече спекулират, че експлозията Tianjin е тест US оръжия в космоса , включваща "Род на Бог" оръжие спада от орбита. "The [резултат] езеро [кратер] в Китай доказва, 5 хиляди тона взрив, вероятно ядрена или евентуално от космическа основа" прът от Бога "(на снимката вляво) оръжие [е], разгърнато от космическия самолет", казва The Unhived Mind .

image

"След търси чрез образите на съветските ядрени опити, новият езеро в Китай изглежда са били направени от малко под повърхността на разрушаване на най-малко на 5 килотона ядрена бомба ... това не е било инцидент и моделът фрактура около кратера доказва под земята се пръсне. Ако е било под земята на разрушаване, а след това една малка ядрено оръжие е най-голямата възможност, защото веднъж бомбата трябва да бутнете мръсотия, ослепителна светкавица няма да се случи. Малко под повърхността детонация ще обясни защо сензори за камери не се получи странни артефакти. И ако това не е бомбата, че е нещо друго невероятно огромен, но не и гориво въздух бомба, защото горивото въздушни бомби няма да оставят кратери. "

Спътниковите кинетични оръжия "отпаднали" върху цели са обяснени с Popular Science в тази статия от 2004:

Когато инструктирани от земята, спътникът насочване команди своя партньор да се откажа от един от неговите дартс. На ръководят пръти влизат в атмосферата, защитени с термичен покритие, пътуващи в 36,000 фута в секунда-сравнима със скоростта на метеор. Резултатът: пълно опустошение на целта, дори ако то е погребан дълбоко под земята.

image

"Когато е необходимо, тези снаряди може да бъде заповядано да се гмуркат, единично или масово, по мишени върху повърхността на Земята, да разбием в жертва на орбитална скорост. Както кинетичната енергия на снаряда е освободен, взривът ще бъде еквивалентно на голяма конвенционална бомба ", обясняваArmaghplanet.com.

Китай да обяви военно положение като тотален контрол на информационните и хората ритници в висока предавка

Военно положение ще бъде обявена през Пекин през следващите дни, дисиденти са казали Natural News.Междувременно китайското правителство - а именно масивна контролираната от държавата защитна стена, която snoops в целия интернет трафик и блокира достъпа VPN - е добавил "Tianjin" като червен флаг дума да си филтриране на интернет трафика.

Местните полицейски акции вече са започнали, в местата на блогъри и независими журналисти, които са се опитали да се докладват истински истории за това какво наистина се е случило в Тиендзин. Китайското правителство се занимава с общо прикритие.

Natural News е научил, че китайското правителство вече е създаване на крайпътни пунктове в близост до и около двете Тиендзин и Пекин. Допълнителни мерки за сигурност сега, за да се контролира движението на хора, включват:

• Всички хотели са докладване подробности за посетители за правителството, включително номерата на паспортите, националности, имена и телефонни разговори, проведени от стаите.

• Туристите, които не остават в хотели вече са задължени да се регистрират в местната полиция да рискуват арест. Китайското правителство е упълномощила, че тя трябва да се знае местоположението на всяко лице, по всяко време.

• Червени ленти сега са носени от работниците да покаже, те са служи като Щази-послушен като полицейски доносници. Червените лентите показват общо подчинение на правителството, и на работниците, които ги носят, бяха обучени как да се място дисидент поведение. Това е китайската версия на "Ако видите нещо, кажи нещо", точно както е бил бутнат в Съединените щати.

• В рамките на подготовката за Китай 03 септември празник за поражението на японска окупация - това е 70-годишнината - Китай е забранен японската писмена форма в повечето от неговите големи градове.Правителство пропаганда работи 24/7, осъждаща японците и ужасяващите военните престъпления, извършени от японските войници срещу Китай. (Вярно е, японците, извършени невъобразими зверства като масово изнасилване на жени и след това да ги кълцане на парчета с мачете, за да унищожи "доказателствата".)

• Хеликоптер патрули са вече редовно свидетели през Пекин и Тиендзин, където военните хеликоптери летят във формация като демонстрация на сила.

• Мащабна популации на работници, сега живеят в подземни жилища, отдолу на чисти, високотехнологични сгради на Пекин, които изглеждат като от световна класа архитектурни постижения. (Update: Преди това, тази история е посочено "подземни градове", но ние сме били коригирани по тази точка и са актуализирали описанието на същество, те са-долу наземни масово жилища мазета "подземни жилища.".)

Ако тази война ескалира, тя може да отприщи глобална валутна война на изтощение

Ако тази скрита война между Китай и Съединените щати продължава да ескалира, то в крайна сметка ще опустоши икономиките на двете страни. И двете Китай и САЩ в момента се изпитва вторични трусове в своите фондови пазари като балон икономики, изградени върху дълга започват да разгадаят.

В тези времена на разклатените финансови основи, той не взема много да се свали общественото вяра и отприщи масово изселване от валути и пазари. То също е ясно, че САЩ смята, валутни игри, за да бъдат военни действия, докато обосноваване "кинетични отговори" на такива събития.

Всичко това е в пълно съответствие с правителствените политики са приведени в движение от президента Обама през 2011 г. "Вашингтон ще да [така] обмисли възможността за използване конвенционалното въоръжение в отговор на кибер-атака срещу Съединените щати, съгласно новата стратегия на САЩ", съобщаваThe Telegraph:

Стратегия изявление на Белия дом по киберсигурността заяви, че САЩ "ще отговори на враждебни действия в киберпространството, както бихме към всяка друга заплаха за нашата страна".

"Ние си запазваме правото да използват всички необходими средства - дипломатически, информационни, военни и икономически - както е подходящо и в съответствие с приложимото международно право, с цел да се защитят нацията ни, нашите съюзници, нашите партньори и нашите интереси", документът за 16 май каза.

Говорителят на Пентагона полковник Дейв Lapan потвърди, че политиката на Белия дом не изключва военен отговор на кибер-атака.

Дори и по-нататък, Хенри Кисинджър имаше следното да се каже за отношенията между САЩ и Китай, цитиран от неговия уебсайт HenryAKissinger.com, в статия, озаглавена Бъдещето на САЩ - китайските отношения; Конфликтът е избор, а не необходимост:

Точно както китайско влияние в съседните страни може да стимулира страховете от господство, толкова усилия за провеждането на традиционните американски национални интереси може да се възприема като форма на военно обкръжение. И двете страни трябва да разберат нюансите от които очевидно традиционни и очевидно разумни курсове могат да предизвикат най-дълбоките притесненията на другия. Те трябва да потърсят заедно за определяне на сферата, в която е ограничена тяхната мирна конкуренция. Ако това се управлява разумно, както военна конфронтация и господство може да бъде избегната; ако не, ескалиращото напрежение е неизбежно.

Ако САЩ определя валута военни атаки като "кибер атаки", тогава ние може да са просто свидетели на първата прилагането на тази нова война доктрина, където електронните "атаки" са изпълнени с кинетични отговори отПентагона.

Нека всички се надяваме това да не ескалира още повече, или Америка вероятно ще се окаже на губещата страна на всяка война с участието на икономиката, валута или кибервойната.

Източници за тази статия са:

www.naturalnews.com

www.nytimes.com

theunhivedmind.com

www.popsci.com

www.armaghplanet.com

www.telegraph.co.uk

www.henryakissinger.com

www.dailymail.co.uk

www.naturalnews.com

 Гласувай:
11. f873 - Щатите няма да са в губеща позиция - ...
28.08.2015 21:41
Щатите няма да са в губеща позиция - защо разчистват територии?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4411061
Постинги: 1904
Коментари: 943
Гласове: 1927
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930