Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2015 17:53 - САЩ узаконяват педофилията, инцеста, зоофилията и некрофилията
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1702 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 28.08.2015 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           САЩ се готвят да узаконят 30 вида полови извращения, които фигурират в медицината като психически разстройства.

Според института Gallup сред американците във възрастовата група над 65 години 1,9%  заявяват, че имат хомосексуална ориентация, от 30 до 49 години – 3,2%, а сред младежите от 18 до 29 години – вече 6,4%.

Според данни на фондация „Победа на гейовете и лесбийките“, финансираща кандидати за органите на управление, които открито показват своята „нетрадиционна сексуална ориентация“, още през 2006 г. в Конгреса и като губернатори на щати са се настанили над 200 политици, „поддържащи правата на педерасите и лесбийките“.

Пред 2012 г. за пръв път в историята на САЩ беше избрана за сенаторка открита лесбийка – 50-годишната Тами Болдуин, която дотогава представяше щата Уисконсин в Палатата на представителите.

В момента законодателните органи на САЩ се готвят да легализират 30 видове „сексуални ориентации“, които са в списъка на психическите
разстройства, изготвен от Американската асоциация на психиатрите.

image

 

Правозащитната организация „Американска семейна асоциация“ (American Family Association) издигна лозунга:
„Бъди готова, Америка!“ (Get ready, America!), защото в края на декември Конгресът на САЩ пристъпи към предоставяне на юридическа и федерална защита на сексуални перверзии като инцест (секс между деца и родители, между братя и сестри), некрофилия (секс с мъртъвци), зоофилия (секс с животни), педофилия (секс с деца).

 

Педофилията (сексът с деца) още сега е получила защитен статус от федералното правителство.

 

Според приетия през 2009 „Закон против хомофобите“, словосъчетанието „сексуална ориентация“ (без изобщо да се определя какво означава като съдържание този термин) е включено в юридически защитените категории.

 

Белият дом директно поощри педофилията, като заяви буквално следното:

 

„Всъщност, не става дума само за закони – а за това, кои сме ние“.

 

Представители на организацията „Американска мисия“ (Mission America) твърдят, че пропагандата и окуражаването на педофилията ще стават все по-агресивни, защото „всичко това е част от плана за внедряване и узаконяване на секса с деца от съвсем малка възраст“.

 

Този процес се развива отдавна и планомерно в САЩ.

 

Отначало беше създадена „научна база“ за преразглеждане на педофилията със същите „аргументи“, с които през 1973 г. Американската асоциация на психиатрите изключи хомосексуализма от списъка на психическите разстройства.

 

Същата тази организация (да не забравяме, че от 10 хиляди лекари, които всяка година завършват образованието си в САЩ, 8 хиляди принадлежат към НЕхристиянска религиозна деноминация – ето защо може да се предполагат определени религиозни влияния в тези процеси), която наброява 150 хиляди членове, отново подпомогна психосексуалните дегенерати, като през 1998 г. заяви буквално следното:

 

„Отрицателното въздействие на педофилията върху децата е преувеличено. Повечето мъже и жени, които са били подложени на сексуално насилие в детството си, не си спомнят за отрицателни ефекти от това сексуално насилие“.

 

Почти едновременно с това в масова продажба в магазините за детски играчки беше пусната куклата „Приятелят на Барби“ – пластмасовият хомосексуалист Бил.

 

Пак тогава католическите епископи в САЩ заявиха, че всички забрани спрямо хомосексуалистите трябва да отпаднат (към 1995 г. в католическия клир и епископат над 3 хиляди свещенослужители бяха обвинявани в сексуални гаври с деца).

 

По същото време Централната конгрегация на американските равини (Central Conference of American Rabbis) с официално решение, което има задължителен характер, одобри браковете между педераси.

 

Също и значителна част от протестанските секти в САЩ (които са няколко хиляди) одобри содомията.

 

През 2012 г. група американски психиатри заедно с организацията B4U-Act, която официално защитава интересите на педофилите и декларира, че нейната цел е „да помогне на психиатрите да узнаят повече за сексуалното влечение към деца“, предложиха нова дефиниция за педофилията в диагнозния справочник по психически разстройства – като обозначиха педофилите с невинното словосъчетание „хора, обичащи децата“.

 

Едновременно с това канадски психолози заявиха в парламента, че педофилията е „съвсем нормална сексуална ориентация, както и всяка друга“.

 

През септември 2012 г. законодателите на щата Калифорния приеха закон, забраняващ (под страх от лишаване от лекарски права!) на психотерапевтите да лекуват децата и юношите от хомосексуалност.

 

Този закон обхваща всички психолози, семейно-брачни консултанти, както и социалните служители от медицински учреждения, „които са способни с медицински методи да променят хомосексуалната ориентация на лица под 18-годишна възраст“.

 

Освен това в Калифорния, Джорджия, Айова и други щати бяха оспорени законите, които защитават децата от насилниците.
Причината беше следната: местните сексуални насилници заявиха, че законът, който им забранява да живеят близо до училища и паркове, бил НЕСПРАВЕДЛИВ.

 

Директорът на Тихоокеанския център за секс и общество, професорът в Хавайския университет и в Института за специални изследвания на човешката сексуалност в Сан-Франциско, Милтън Даймънд, заяви следното:

 

„Детската порнография е полезна за обществото, защото потенциалните изнасилвачи я използват като замяна на секса с деца“.

 

През 2012 г. на военослужещите от силовите структури на САЩ официално бе разрешено да правят секс с животни.

 

За целта бяха внесени съответни поправки в Единния кодекс за военно правосъдие, чиято 125-та алинея, приета през 1867 г., забраняваше хомосексуализма и половия акт с животни.

 

По този случай Пентагонът обяви, че има намерение да устрои празничен педерас-парад в чест на първата годишнина от закона за пълната отмяна на въведените още от „бащите-основатели“ на САЩ ограничения за служба на хомосексуалистите в армията.

 

А президентът Барак Обама не само се изказа „за“ узаконяване на т. нар. „еднополови бракове“ – но и със специална директива обяви: „Борбата за правата на сексуалните малцинства в чужбина е приоритет във външната политика на САЩ“.

 

При четенето на речта по време на встъпване на Обама във втория му мандат става ясно, че главната мисия на Америка в сегашния момент е защитата на правата на хомосексуалистите вече не само в САЩ, но и в целия свят:

 

„Нашият път не може да се смята за извървян, докато законът не се отнася с нашите братя-педераси наравно както и с другите хора. Ние ще обновяваме институтите, които разширяват нашите възможности за управление на кризи в чужбина. Ние ще подкрепяме демокрацията от Азия до Африка, от Америка до Близкия изток – защото нашите интереси и нашата съвест ни карат да действаме от името на онези, които се стремят към свобода“.

 

Е, поне става ясно, че за САЩ педерастията и педофилията са символ на свободата и демокрацията. Това е твърде ценна информация за ориентацията на съвременното американско мислене.

 

А кой и как води борбата за тези „демократични“ (или може би все пак без кавички – просто наистина демократични?!) идеи по целия свят, показва скандалното дело на генерал Джефри Синклер, служил в армията на САЩ над 27 години, а сега обвиняем за престъпления от сексуален характер – содомия (хомосексуално изнасилване), съхранение и разпространение на порнография, насилия и жестоки гаври над подчинени му жени.

 

Може да се добави и информацията от края на 2012 г., че ЦРУ започва да набира за агенти „представители на гей-общността“ – т. е. педераси и лесбийки.

 

По този начин американските специални служби вече подготвят цели легиони перверзници за разпространение на демократичните ценности по цял свят.

И за умствено мързеливите, дето много настояват да видят линкове по темата, защото явно поради компютърна неграмотност не умеят да използват Гугъл – ето няколко линка (макар, че източниците са посочени в текста):

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1143720

И за началото на легализацията на педофилията в САЩ:

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

И за общата позиция на психолозите в Канада и САЩ за узаконяването на педофилията:

http://www.imperiya.by/news.html?id=100126

 

И за сащофилите – относно речите на Обама:
Obama lauds progress on gay civil rights in inaugural address // Reuters, 21.01.2013; Obama’s inaugural speech gives hope to gay marriage supporters // Los Angeles Times, 21.01.2013).

 

Е, а за другите данни си има търсачки, както вече обясних. Достатъчно е да се пишат думичките.

 

MADE IN USA:

Вчера Сенатът на САЩ  одобри законопроекта за легализирането на содомията исекса с животни

.

 

Само преди седмица Сенатът на Нигерия прие законопроект за забрана на еднополовите бракове и определи четиринадесетгодишнагодишна присъда за всеки осъден за хомосексуалност, открито пренебрегвайки заплахата на Великобритания и Съединените щати да откажат помощ на страни, нарушаващи правата на хомосексуалистите.

 

При гласуване  93 срещу 7, Сенатът на САЩ не само отмени военния закон за содомията, но също така отмени военната забрана за секс с животни.

 

Твърди се, че на 15 ноември Комисията по въоръжени сили на Сената единодушно е одобрила да се отмени член 125 от Единния кодекс на военното правосъдие (UCMJ).
В член 125 от Единния кодекс се определяше, че е незаконно  хората да  влизат в содомия и секс с животни.

 

Ето какво гласеше:

 

А.  “Всяко лице, което е обект на настоящата глава и участва в неестествено плътско съвкупление с друго лице от същия или противоположния пол, както и  с животно, е виновно за содомия. Леко проникване е достатъчно за извършване  на престъплението.”

 

Б.”Всяко лице, виновно за содомия, ще се наказва според наредбите на Военния съд.”Както и се очакваше,  реакциите продължиха да разнищват  решението на законодателите на САЩ в страната и в други части на света, включително и в Нигерия.

 

В САЩ председателят на Семейния съвет за научни изследвания Тони Пъркинс заяви, че усилията за отстраняване на содомията от военното право произтичат от либерал-демократите в Сената и от подкрепата на президента Барак Обама за премахване на „Не питай, не казвай“ от военната политика.

 

Всичко се отнася до използването на военните, за да премине администрацията към радикална социална програма“, каза Пъркинс за CNS News.com. “Не само, че премахнаха „Не питай, не казвай“, но имат и друг проблем и той е, че според военните закони содомията е незаконна, така както прелюбодеянието е незаконно, така, че трябваше да премахнат тази забрана на содомията”.

 

Пъркинс каза, че “премахване на клаузата за содомия може да е била умишлена или просто „обезпечаване на щетите“.“Дали е било неволно или не, всъщност те са отстранили клаузата срещу содомия“ сподели той.  „Така че сега, съгласно Единния кодекс на военното правосъдие (UCMJ) там няма нищо за преследване на содомията „.Бившият полковник на САЩ Боб Maгинис заявил в съобщение, че някои военни юристи са посочили, че содомията може да подлежи на съдебно преследване според друга част на Кодекса за военното правосъдието – така наречения „съд за всичко”,  член 134 за престъпления срещу „добрия войскови ред и дисциплина.“   “Но не разчитайте на това”, каза той. „Ако имаме войник, който участва в содомия с животно, било то държавно  или не, дали това би се тълкувало като престъпление  в действителност според военния закон? Мисля, че това е под въпрос”“Когато читателят спре да се смее, той трябва да си зададе въпроса, дали това не е от най-добрия интерес на правителството, от най-добрия интерес на армията и най-добрите интереси на страната? Мисля, че не е“ коментира  Магинис и добавя: „Харесва ви или не, за съжаление войници са имали подобен вид поведение в миналото. Дали ще се държат така и в бъдеще, ако се премахне този статут?  Наистина не знам.““Сега допълнителната грижа е, че содомията е била отстранена, и като  открихме, забраната за содомия е била отстранена също и от Единния кодекс на военното правосъдие. Така че, Камарата на представителите  ще има проблеми с този законопроект” – заяви Тони Пъркинс.

 

В Нигерийския анти-гей закон всеки, който подкрепя еднополовите съюзи или подбужда такива е изправен пред 10 години затвор, разпоредба, която се смята, че е насочена към правозащитни групи.

 

Законопроектът, приет миналия вторник идва близо месец след като британския министър председател Дейвид Камерън заплаши да откаже помощ на страни, нарушаващи правата на гейовете, предизвиквайки възмущение в Африка, където лидерите тълкуват това като „колониална“ изява на власт.

 

Хомосексуалността е незаконна в повечето африкански страни въз основа на останки от закони за содомия, въведени по време на Британската колониална епоха и увековечени от културните вярвания.В Нигерия, анти-гей законът е бил широко приветстван, докато сексът с животни е осъден. Католическият епископ от епархията Джулинго в Тараба д-р Чарлз Хамава  заяви, че „това е човешко безумие и е неприемливо, а законът е погрешен.Това е същото общество, което осъжда престъпността и лошото лидерство. Наистина е жалко.““Не знам това, в какво светът се превръща. Необходимо е връщане към Бога. Това е много тъжна новина. Моля се Нигерия да не я вземе за еталон. “

Пастор Уеил Дефарасин, ръководител на дружество „Пътеводна светлина“ в Лагос, не можеше да си представи, че някой човек или държава би сътворил такъв закон. „Сериозно ли говориш?“, отвърна той, добавяйки: „Моят коментар е, че ми е смешно.“

Автор: deta7Гласувай:
41. apostapostoloff - Тръгвай веднага за Америка-
28.08.2015 18:27
там най- сетне ще ти излезе късметът. Ще ти го нафърфорчат яко и ще ти го вкарват и изкарват всеки ден по 5 пъти.
цитирай
2. john4515 - Не знам от къде ги имаш тези данни, но ...
28.08.2015 19:09
Не знам от къде ги имаш тези данни ,но във момента пак тече дело срещу учител по физическо който е имал педофилски снимки във компютъра си.Забележи не ги е разпространявал просто си е направил подофилска библиотека. Също така сега има дело срещу група ученици които са правили секс със малолетна ученичка. И още нещо-преди да плюеш по лошите щати какво ще кажеш за България-деца циганета раждат на по 14-15 години, а световно неизвестната певица
Софи Маринова се изчука и със бащата и със сина му.Пълна сексуална свобода а?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4411680
Постинги: 1904
Коментари: 943
Гласове: 1927
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930