Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2016 22:23 - КОЙ ПРОДАДЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА НИ И НИ ОСТАВИ БЕЗ ХЛЯБ
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 2566 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ОБЩЕСТВОТО срещу ПАРТИИТЕ: КОЙ ПРОДАДЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА НИ И НИ ОСТАВИ БЕЗ ХЛЯБ

Българи, нека защитим правата си. Връщане на цялата власт, стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на Народа. Пряко народно управление (НАРОДОВЛАСТИЕ), а не чрез посредничеството на продажните политически партии! 

image

 

image

ИЗИСКВАМЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, НЕЗАБАВНО
да се публикуват открито списъци със следната информация:

- Кой и кога е разработил законите и правилата за продажба на българските държавни предприятия, енергийни дружества, ВИК и други естествени монополи, фармацевтични заводи, винзаводи и цигарени фабрики? Кой, кога и с колко гласа ги е гласувал в парламента? 
- Кой, кога, на какво основание, на кого и за колко ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво конкретно са били изразходвани? 
- Колко българска земя, от кого, на кого и на какво основание, е продадена или предоставена (за какъв срок) от 1989 до края на 2012 година?
- Размера на външният дълг на България в края на 1989 година и за всяка следваща година с детайлна информация за това, кое правителство, на какво основание и за какво е теглило кредити и заеми, по какви сметки са постъпили сумите и за какво са били изразходвани!
- Списък с кредитите на българските банки (без БНБ) в периода от 1985 до 1990 година с указване списък на банките кредиторки, размер на сумите и по кои сметки в страната и чужбина са били насочени. Кои са лицата, имащи право на разпореждане с посочените сметки и каква е съдбата на милиардите, постъпили по тях? 
- Списък на банките кредиторки, както и при какви условия, срокове за погасяване и лихви, и по какви сметки в и извън България са предоставени тези кредити и заеми!
- Списък на всички настоящи акционери в чуждестранните корпорации и дружества, на които са „разпродадени“ или отдадени за „управление“ българските държавни предприятия, банки, ВИК, енергетика, транспорт, комуникации, фармацевтични заводи, пристанища и летища! 
- Списък с истинската стойност на активите на Българската държава в края на 1989 година, както и кой и на каква стойност ги е разпродал!
- Списък с банковите сметки и наличности по тях на всички български политици, членове на правителства и техните роднини до втора степен с информация кога, кой и с какви финансови средства ги е захранвал. 
- Забрана на всички политици, участвали в партийните ръководства на местно и национално ниво и тяхното обкръжение и на всички участвали в правителствата и парламента да бъдат издигани за бъдещи депутати, общински съветници и държавни чиновници.

image


- Списък с реалната стойност на всички активи (резерви, материали, техника, движимото и недвижимо имущество, служебни апартаменти, вили и почивни станции на всички български държавни и общински предприятия, ведомства и организации, включително спортни и обществени), както и на всички АПК, ТКЗС, ДЗС, ТПК в края на 1989 година. Информация на каква стойност, основание и по чие разпореждане са били разпродадени, кои ги е придобил и се разпорежда с тях в момента, по какви сметки са постъпили средствата от продажба им и за какво и от кого са били използвани.
- Списъци със стойността на всички общински жилища и предприятия в периода 1989 година: кой, кога, на каква стойност и на кого ги е продал.
- Списъци със стойността и наличностите на Държавния резерв в края на 1989 година по количества, цени и обща стойност, както и информацията кой, кога, на какво основание, на кого и за колко пари ги е разпродал, по какви сметки са постъпили парите и за какво са били използвани.
- Списъци на всички български фирми, регистрирани в чужбина под каквато и да е форма и от каквото и да е българско ведомство или служба с точна информация за техните баланси и активи в края на 1988 година, списък на лицата, които са ги управлявали от 1988 година до окончателното им ликвидиране или продажба, на какво основание, разпореждане, за колко и на кого са били продадени!
- Списък с дълговете на други страни към България от края на 1987 година до сега, каква стойност от тях е била погасена, кой, кога и на какво основание е опрощавал части от тях или е водил преговорите за тяхното разсрочване или опрощаване –т.е. кой е откраднал дължимите на българския народ милиарди?
- Информация за размера на фондовете на Научно-техническото разузнаване на НРБ извън страната в периода от 1988 до 1994 година, кой и на какво основание и по кои държавни сметки ги е превел и върнал в страната или престъпно присвоил!
- Списък на българските граждани, изпращани на обучение извън страната, в какви учебни заведения, за чия сметка и на каква стойност са получили своето образование, какви длъжности са заемали след завършването им!
- Списъци с лицата, продали или отдали за управление на чужди и местни фирми комуникациите, енергетиката, ВИК, транспорта, ВПК, летищата и пристанищата на страната. Кои са новите собственици–оператори и за какви суми са ги придобили. 
- Одържавяване на цялата финансова система и банки в страната, снижаване със стара дата на техните лихвени проценти и ускорено преразглеждане на всички кредитни договори в полза на българските граждани, а не банки.
- Ускорено възстановяване на трудови, транспортни и строителни войски и Българската Народна армия!
- Одържавяване, а не обратно изкупуване, без всякакви предварителни условия на всички стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси!
- Ускорено разследване, съд и конфискация на имуществото на всички политици и чиновници, които са участвали в разработването и приемането на съответните закони или преговори за тяхната престъпна разпродажба и разграбване.
- Анулиране на всички антинародни и антиконституционни закони и подзаконови нормативни и административни актове, приети след 1989 година или с измама и гласуване с чужди карти и при липсата на нужният кворум!
- Гарантирано повишаване жизненото равнище и покупателна способност на българските граждани с помощта на активизиране на всички държавни ресурси и възможностите на военно-мобилизационния план!
- Връщане на цялата власт, стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на народа. Пряко народно управление (НАРОДОВЛАСТИЕ), а не чрез посредничеството на продажните политически партии!

ИЗТОЧНИК: https://bnoshipka.org/index.php?special=publikacii&cat=3&id=9
Гласувай:
31. dimat - Ще бъда безкрайно изненадан(приятно),
21.02.2016 23:19
ако въобще някой прояви интерес към предложената инициатива -ПРЯКО НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ.

Ще се постарая да следя това тук.

Преди повече от година,воден от подобни('налудничави") надежди в един мой блог,в няколко поста се опитах да провокирам и въвлека блогъри в дискусия на подобна тема,като за целта представих едно свое виждане,в качеството си на "сламка" за обмен на мнения.

Надеждата ми се основаваше на възмущения на блогъри от партийната система и "призиви",за установяване на такава.

В крайна сметка,резултатът беше равен на "00"!

Уж имаше няколко хиляди "четения",или може би,просто,"хвърляне на поглед",НО НИТО ЕДИН НЕ ПРОЯВИ ИНТЕРЕС!

Така,лично за себе си стигнах до неутелшителния извод,че този овчи народ,който непрекъснато плюе срещу този,или онзи политик,срещу тази,или онази партия и даже,срещу всички партии,е просто един лицемерен "народ" и си заслужава цялата тази перверзна партийна система.

Така беше с мен.

Желая Ви успех!
цитирай
2. vladtepes - За предприятията
22.02.2016 11:24
Социализмът остави три групи предприятия - откровени недоразумения за закриване , предприятия нуждаещи се от сериозна модернизация, които трябваше да се трансформират в съвместни дружества със сериозни западни компании проявяващи интерес или да се продадат дялове на работещите в тях и печеливши предприятия, естествени монополи и т.н. които да останат държавни. Също беше уместно в леката и хранително-вкусовата промишленост както и сферата на услугите да се създадат малки и средни фирми.
цитирай
3. krumbelosvet - Продажбата е по-малкия проблем,
24.02.2016 16:52
освен на естествените монополи и още някои. Главното е, че предприятията умряха и изхвърлиха на улицата работниците, и оставиха без приходи хазната. От това НИКОЙ БЪЛГАРИН вяма интерес, следователно е причинено ОТВЪН. Какво разследване! Още в началото на 90-те съдилищата бяха задръстени и следите - заметени. Прилагането на немския опит - съдии и адвокати да си сменят местата - логично беше в интерес на престъпниците. Бившите адвокати продължиха да ги защитават по навик, а новите - за хляба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4415336
Постинги: 1904
Коментари: 943
Гласове: 1927
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930