Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2016 08:48 - Николай Марков: Искам да предупредя най-сериозно всички съдии от ВАС
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1178 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Николай Марков: Искам да предупредя най-сериозно всички съдии от ВАС, че ще направим всичко възможно срещу тях да започне процедура за държавна измяна и търсене на наказателна отговорност! Публикувано на 19.04.2016  в България

„Искам да предупредя най-сериозно всички съдии от ВАС участвали в долното съдопроизводство и „установили“ в крайна сметка преди няколко дни, че всеки който се нарича „българин“ дискриминира по член 6 от Конституцията всички останали етноси и народности, ще бъдат от днес на особен граждански мониторинг. И не само! Започва тежка „процедура“ срещу самите тях и нищо не е в състояние да ги съхрани! Вероятността да запазят позициите си като магистрати работили в тясно сътрудничество с МИТ е изключително малка, независимо някои партии тук какво им внушават! Нещо повече, ще направим всичко възможно срещу тях да започне процедура за държавна измяна и търсене на наказателна отговорност според българското законодателство. Ако смятат, че с пари и политически протекции ще се разминат, жестоко се лъжат. Създаването на „съдебен прецедент“ чрез който 2 милиона турци да получат автоматично български паспорти е най-голямата заплаха за националната ни сигурност от четвърт век насам! Независимо от магистратския имунитет и специалната им защита ги уверявам, че те няма да са български съдии и развитието им е до тук. Такова поведение е недупостимо и съучастието им в схеми на чужди разузнавателни централи ще им изяде главите и илюзиите! Както искат, така да ме разбират тези твари…“

подп. Николай Марков

1. Първо тричленката – ГАЛИНА ХРИСТОВА и състава й ТАНЯ КУЦАРОВА (докладчик) и ПЛАМЕН ПЕТРУНОВ от 3-то отделение във ВАС, с определение по по адм. дело № 12221/2014 на гражданката на САЩ Анжела Зарбханелян заличават в правния мир българите като законно съществуващо ентическо понятие защото „Понятието българин“ у нас „не може да се тълкува с оглед неговото етническо съдържание“ понеже било дискриминационно и представете си противоконституционно в България (?!) .

2. След това на прокурорския паркет ВЛАДИМИР ЙОРДАНОВ от ВАП като подкрепя Нурджихан Гюнери (Нурджихан Талят Тефик), род. 31.05.1949 г. в гр. Добрич живуща в Република Турция, гр. Чорлу, Силахтараа махаллеси №3, представлявана от адвокатска кантора Есен Фикри, Сениха Рюстем и пр. оспорващи решението на съда, че българите са българи, а турците не са българи, този прокурор формулира и отстоява шокиращата теза, че: „Съдът погрешно е приел, че за да е едно лице от български произход, то поне един от родителите му следва да е от българска народност и език. Поставянето принадлежността на дадено лице към даден етнос, при условие, че родителите му са били български граждани, създава предпоставки за неравностойно и и дискриминационно прилагане на закона.“ (Протокол от заседание на 12.10.2015 по Дело №3888/2015)

3. Пак същите ГАЛИНА ХРИСТОВА и състава й ТАНЯ КУЦАРОВА и ПЛАМЕН ПЕТРУНОВ от 3-то отделение във ВАС, основавайки се не на ясните дух и буква на българския закон, а на собственото си решение най-горе, постановяват със свое решение № 11634/04.11.2015 по дело №3888/2015 буквално че :
„понятието „българин“, с оглед конституционната уредба на основните начала в държавата, не може да се тълкува с оглед неговото етническо съдържание“ и то „е в противоречие със забраната за дискриминация“ т.е. правното понятие етнически българин е антиконституционно в България и предвид случая сякаш тричленкатна е Конституционен съд или Парламент отменя правото на „понятието „българин“ като „етническо съдържание“ както и смисъла на закона, конституцията и въобще на държавността в България като държава, на българския народ !!!

4. Капака слага нишестоящата на посочените от върховната тричленка РАЛИЦА РОМАНОВА на която е разпределено да вземе правилното решение като правораздаваща в 16-ти състав на 3-то отделение на „Административен съд София град“ Тя практически копира записаната от тричленката абсурдна СЪДЕБНА ЗАБРАНА НА „ПОНЯТИЕТО „БЪЛГАРИН“ КАТО „ЕТНИЧЕСКО СЪДЪРЖАНИЕ“ в правната му употреба защото водело дискриминация и излиза антиконституционно както виждаме според определението й от 8 април 2016 г. по образуваното дело № 2101 по опис на 2016 г. за Нурджихан Гюнери (Нурджихан Талят Тефик), род. 31.05.1949 г. в гр. Добрич живуща в Република Турция, гр. Чорлу, Силахтараа махаллеси №3,представлявана от адвокатска кантора Есен Фикри, Сениха Рюстем и пр.

5. Резултатът е, не просто че „понятието българин“ в България „не може да се тълкува с оглед неговото етническо съдържание“ защото било дискриминационно според горепосочените длъжностни лица и следователно противоконституционно, а че от тук нататък всички турци, арнаути, цигани, арменци, евреи, руснаци, чехи и пр. предшествениците на които някога, дори за кратко, са били поданици на Княжество България, на Царство България, на Народна република България и на Република българия не са турци, албанци и пр., тези вероятно над 5 000 000 чужди небългарски граждани стават българи и получават български паспорти и избирателни и всякакви права, а българите като реално съществуващо в закона ентическо понятие изчезват!

6. Компетентните органи и институции най-строго и национално отговорно да проверят:
– Извършен ли е с горепосочените действия и актове Конституционен преврат.
– Има ли в резултат на горепосочените действия и актове и техните последствия Държавна измяна.

Снимка на участничката в горното: Таня Куцарова като харесана от Брюксел за съдия в „Европейския съд за правата на човека”, но изместена от високоплатеното място от функционера на БХК Йонко Грозев (сн. до нея).

Линкове към статии за горните лица: Поредния съдебен скандал – Върховни съдии лъжат в решение като за световно”
harmonypragma.com СДРУЖЕНИЕ ЮРИСТИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА
“ По необясними причини прокурор Владимир Йорданов изземва жалба в СГП на лицето В. М., в която се сочат данни за престъпление,…“
ajac-bg.org ОПРЕДЕЛЕНИЕ № 14535 ОТ 03.12.2014 на ВАС 3-то отделение, в закрито заседание в състав: ПРЕДСЕДАТЕЛ: ГАЛИНА ХРИСТОВА, ЧЛЕНОВЕ: ТАНЯ КУЦАРОВА и ПЛАМЕН ПЕТРУНОВ по докладваното от съдията ТАНЯ КУЦАРОВА  адм. дело № 12221/2014
sac.government.bg РЕШЕНИЕ № 11634 от 04.11.2015 на ВАС 3-то отделение, в състав: ПРЕДСЕДАТЕЛ: ГАЛИНА ХРИСТОВА и ЧЛЕНОВЕ: ТАНЯ КУЦАРОВА и ПЛАМЕН ПЕТРУНОВ, с участието на прокурора от ВАП Владимир Йорданов, докладвано от председателя ГАЛИНА ХРИСТОВА по. дело № 3888/2015.
sac.government.bg ПРОТОКОЛ от 12.10.2015 на 3-то отделение на ВАС в състав: ПРЕДСЕДАТЕЛ: ГАЛИНА ХРИСТОВА с ЧЛЕНОВЕ: ТАНЯ КУЦАРОВА и ПЛАМЕН ПЕТРУНОВ и с участието на прокурора Владимир Йорданов
по дело № 3888 по описа за 2015 г.

sac.government.bg ОПРЕДЕЛЕНИЕ № 2036 от 08.04.2016 г. на АССГ,3-то отделение 16 състав, в закрито заседание на 08.04.2016 г. при следния състав: СЪДИЯ: Ралица Романова.
domino.admincourtsofia.bg Николай Марков 

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3200177
Постинги: 1703
Коментари: 839
Гласове: 1600
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31