Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2022 09:24 - Скандални разкрития за разкошния живот на баровеца Салим, ударен от ГДБОП ВИДЕО
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 4792 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.07.2022 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  За Симеон Симеонов-Салим още в края на 90-те години на миналия век се знае, че живее като милионер от всякаква контрабанда

Специализираната операция на ГДБОП и Териториалната агенция „Национална сигурност“ в Сливен е сериозен удар по един от големите бизнесмени, който през годините е доказал достатъчно много топли връзки с МВР, съобщава "Флагман".

Както БЛИЦ писа окръжният прокурор на Сливен Веселин Гангалов посочи, че задържаните са шестима, на трима от тях е наложена мярка „задържане под стража“ за 72 часа. Гангалов обаче отказа да конкретизира кои са задържаните.

Дотук е ясно, че те имат тартор и ще отговарят за изпиране на пари, свързани с придобиване на имущество. Всъщност става дума за прочутия свиленски бизнесмен Симеон Симеонов, известен с турското си име Салим и неговата рода. Той и две от шестте му дъщери са тримата задържани за 72 часа.

Ето ги торбите със злато и пари на бандата на Селим, спипани при акцията в Сливен СНИМКИ

По информация на Флагман.бг, в ареста се намира и съдружникът му Моньо. Други трима са с мярка „подписка“. Претърсени са домовете им и според прокуратурата са намерени достатъчно доказателства, за да бъдат привлечени като обвиняеми.

За Симеон Симеонов-Салим още в края на 90-те години на миналия век се знае, че живее като милионер от всякаква контрабанда. Той е криминално проявен. Официалният му бизнес в началото на демокрацията е внос и износ на лагери, след което „далаверата“ се разпростира върху всякакъв вид измами и контрабанда.

Салим е на 56 години. От първата си съпруга има две дъщери. Голямата Славянка работи в Държавното горско стопанство, а зетят - заема висш ръководен пост в ОДМВР-Сливен.

Мащабна спецакция на ГДБОП скова Сливен! Масови арести, открити са...

Втората му дъщеря Сиана работи в Паспортна служба на ОДМВР-Сливен.

Баровецът на Сливен Симеон Симеонов кара само скъпи коли и подарява скъпи коли и апартаменти на дъщерите си, свидетелстват местните жители пред Флагман.бг. Разкошът, в който живее голямата фамилия е документиран и във видеоклипове, които Салим и втората му жена Рени са разпространили из социалните мрежи.

Най-богатите подаръци всъщност получават именно дъщерите от втория му брак по време на сватбите им. Салим не признава автомобили под нивото на Мерцедес и БМВ, разказват сливналии.

Според запознати с местните нрави в Сливен, „пушилката“ около задържането на Салим и дъщерите му от втория брак, ще е за кратко, тъй като, ако се разприказват зад решетките, ще стане неудобно за много хора с влияние в града на Стоте войводи. 

Няма Престъпление Без Участието на полицаите от МВР или от ДАНС (ДС) ! Ето, как са минавали митническите проверки ? А, ?

Решението е пълно разследване на доходите на въпросните лица през годините, дали са взимали помощи за социално слаби и дали изобщо имат и ден трудов стаж. После следва конфискация на цялото им имущество и парични средства. Между 10 и 15 години затвор за укриване на данъци и незаконна дейност, и то до девето коляно по веригата! После разследване на МВР и прокуратурата за многото други подобни на тях цигански барони и да им сложат нови дрехи и гривни по ръцете и краката. Като искат справедливост и правова държава да не гледат само в политиката, а и слободията и безнаказаността сред изпуснатото ромско население, пък и българско.
източник:
https://blitz.bg/kriminalni/

ДО

 ВСИЧКИ МЕДИИ публикували „Шестима души в Сливен са задържани за контрабанда и пране на пари”

           С И Г Н АЛ:  за корупция или за конфликт на интереси

                   УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Поводът да напиша тази статия е работата на Полицията, Правосъдието, Прокуратурата. Корупцията и зависимостите в Сливен са общоизвестен факт за населяващите градът на войводите. Населението отдавна се е примирило с умишленото бездействие на Прокуратура, МВР и Съд, защото те са на постоянна хранилка на криминални групировки и престъпни групи в гр. Сливен, които от години прикриват престъпността. Затова с голяма изненада гледах на 20 май по БТВ  изказването на Прокурор Веселин Гангалов – административен ръководител на Окръжна прокуратура – Сливен, и главен инспектор Слав Добрев – началник сектор „БОП“ Сливен и съобщиха, че съвместната акция е проведена през последните два дни. Претърсени са 12 адреса на територията на град Сливен и околността. Провокира ме факта, че при проведената операция, но забележете, не от Сливенската полиция, а от служители на Главна дирекция борба с организираната престъпност и Държавната агенция за национална сигурност и е задържан Симион  Симионов известен с турското си име Селим и с прякора „Лагера”. За пране на пари и контрабанда и са задържани над 10 лица, от които неговите дъщери, зетьовите и помагачите. При претърсванията в складови бази, чейндж  бюро и няколко от жилищата им са намерени чували с пари, килограми злато, преди това в товарен автомобил са намерени химически вещества използвани за наторяване в земеделието за милиони.  Дотук всичко изглежда нормално ,докато досъдебното производство не е оставено в ръцете на местните "шерифи", които да се постараят да прикрият и заметат събраните доказателства. Общоизвестен за сливенската общественост кой е Селим и какви пипала е пуснал в Полицията и Прокуратурата.
                                                         
КПКОНПИ трябва пълно разследване на доходите на въпросните лица през годините, и дали са взимали помощи за социално слаби и дали изобщо имат и ден трудов стаж, и това до девето коляно по веригата!  После разследване на МВР, Прокуратурата и митничарите, без тяхното участие в прикриване, на многото влизане излизания не би ставало. Като искат справедливост и правова държава да не гледат само в политиката, а и свободията и безнаказаността сред изпуснатото ромско население, пък и българско.

 Прочети статията от интернет:                                                                                                                               
 -
Скандални разкрития за разкошния живот на баровеца Салим, е ударен от ГДБОП.                                                                                                                    
По данни на прокуратурата групата, в която е лидер Селим е извършвала контрабанда на цигари в Англия с криминално известни мулета от Сливен. Още около 50 мулета са участвали в схемата с контрабанда на цигари. Те са купували тютюневи изделия от Турция и България и са ги препродавали на тройна - четворна цена на Острова. Така една кутия от 3 и 5 лв., там е била продавана на стойност около 20 лв. Всяка седмица, по няколко пъти, мулетата пътували до Англия, а събраните пари отчитали на бат Салим и Владимир, който пък изпирал средствата чрез чейндж бюрото.

До тук всичко изглежда нормално, но не е така, защото от това няма никаква информация, какво се  прави по случая, от  Прокуратурата и Полицията. Точно предрекоха медиите за местните нрави кратка „пушилка”,  „всяко чудо за три дни” и „кервана си върви”. Корупционния модел у нас е диагноза за съдебната система, с знанието на Полицията и с прикриването от Прокуратурата. Крадецът казва дръжте крадеца. Не може да газиш закона и да очакваш хората да си мълчат. Ще има сигнали. Това не е комунизъм, всеки има право на свобода да каже, каквото не е редно. А всички сме равни пред закона. С това се боря от години наред, като съм публикувал в моя блог.                                                   

Прочети статията от интернет:

 
- Подземния нотариален фараон е ликвидиран                                                             
– Какво значи корупция в Сливен
ския съд през 1995г.                                                                                                     
Какво промених в Сливенския съд, а кой ще е следващия прокурор!!!                                                                                                          
 –
Господа от ИВСС! Наказателна отговорност по чл.311 от НК, носят съдия Манчев, съдебния заседател К. Кирилов и адвокат Станимир Комбалов

В Сливен почти всичко се знае, но всеки си мълчи от страх и то защо? Защото няма кой да разкрие без участието на  Прокуратурата и Полицията  престъпленията.

В медиите на 20.06.2022 г. излезе информация, че най-голямата дъщеря на Селим, на който принадлежи и името на фирмата му, Славянка работи в Държавно горско стопанство – Сливен, а втората му дъщеря Сияна работи в Паспортна служба на ОДМВР – Сливен. Излезе още информацията, че един от зетьовете му заема висш ръководен пост в ОДМВР – Сливен. И ако не се знаят подробности и не се замисли човек, изглежда, че всичко това няма значение.

        ФАКТИТЕ  са следните: 

 Пресен е фактът със нашумелият казус (Селим) и торбите със злато и пачки намерени при шумна акция на ГДБОП в сливенският кв. Надежда. Още от самото начало си знаех, че това е поредната пушилка в очите на претръпналите сливналии,  още повече че става въпрос за удар срещу един от основните спонсори на Прокурори и полицейски служители на най-високото място в йерархията на Сливенската правораздавателна система.Зетят на Селим и съпруг на Славянка е главен инспектор Николай Янкулов. Той е началник на сектор в отдел „Охранителна полиция”, на който е началник комисар Димитър Кикьов и двамата са подчинени на Директора на ОДМВР – Сливен, старши комисар Димитър Величков. Той е и човека, който им гласува доверие и ги издигна в служебната йерархията на тези постове няколко месеца, преди да пострада бизнеса на Селим лагера.

    За Янкулов се знае, че е започнал работа в ОДМВР – Сливен преди около 10 години, като обикновен полицай, но след това прави шеметна кариера. Защо ли?, от КПКОНПИ трябва да отговорят? След няколко години Янкулов става районен инспектор, след това оперативен работник, след това преминава през КАТ – Сливен, като инспектор и е назначен от Величков за Началник на участък „Петолъчката” и накрая Началник   на сектор.

Ако свържем израстването и знанията на Янкулов, сигурно можем да направим връзка и с необходимата информация за работата на полицейските служби, от която се нуждае дядото за да върви бизнеса, пък при нужда и от закрила. Е сигурно дядо и зет си говорят за такива работи?.

Особеното в случая, е че Янкулов е и семеен приятел на семейство Мая и Димитър Величкови. Забележете Славянка, Николай, Мая и Димитър Величков няколко пъти семейно са ходили на скъпи почивки в чужбина. По всемейна линия ходят на почивки заедно, най-вероятно спонсорирани от задържаният за кратко и после пуснат под парична гаранция Селим. Известно е че в Сливен отдавна е създадено ООД между престъпност, проституция, МВР, СЪД  и Прокуратура, а голямото изчагъртване може да изчака, докато най-накрая обществото разбере, че нареждането и полягването на самозабравилите се феодали ще ги остави да скитат немили недраги по сливенските калдъръми по скъсани чорапи. За Мая и Димитър Величков се знае, че тя е съдия в наказателно отделение, а той директор над 50 години. От тук възниква въпроса, какви са им общите интереси и за какво са си говорили със семейство Янкулови, който са с 10  години по-млади, единствено май само за спонсорство, а не за контрабанда?

Интересна е и информацията за Димитър Кикьов. Завършил е Милиционерското училище в Пазарджик, където заедно са били там Пламен Стефанов бивш административен окръжен прокурор, съдия Иван Манчев и Иван Киряков, и са  работили дълги години заедно, като помощник районен инспектор в селата на община Сливен. В края на 90-те години е отишъл да работи в София и под крилото на бившия вътрешен  министър Младен Маринов е направил кариера в СДВР. Арогантното поведение на Кикьов, заедно с други униформени служители, пребиха журналиста пред сградата на Съдебната палата, като МВР потвърди този инцидент, заради който той беше проверяван и наказан само с мъмрене. .През 2017 г. с протекциите на Цветанов е назначен за Началник на районното управление.

В Сливен се говори, че същият се е самозабравил и постоянно парадира със служебното си положение. На личния си автомобил е поставил видеокамери и след заснемане е принуждавал подчинените си, да съставят актове на установените от него нарушения, а той се е подписвал, като свидетел. Това май е престъпление?

Искам да Ви върна към миналото в което се вижда, че Корупционния е диагноза за съдебната система, с знанието на полицията и с прикриването от прокуратурата.

  Приложени СТАТИИ, съдържащи  информация, подкрепяща изложеното в сигнала. Затова прочетете от интернет статиите:

1.     Заловиха Иван Терзиев Беленски с 66 килограма наркотик.

2.     ДИМИТЪР КИКЬОВ – БИЯЧЪТ ПО ПРОТЕСТИ ОГЛАВИ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН. ПРЕЗ ЦВЕТАНОВ МИНАВАТ И НАЙ-НИСКИТЕ НИВА НАЗНАЧЕНИЯ В МВР

3.     Шефът на полицията в Сливен омъжи дъщеря си с "Калашников" и "Узи"

4.      Борба с корупцията или вътрешни полицай на ГЕРБ в ОД на МВР - Сливен?

5.     Отворено писмо до Главния Прокурор jivko1128
Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3811236
Постинги: 1817
Коментари: 905
Гласове: 1840
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031