Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2010 08:37 - Дойде време да се вдигнем а не да пълзим
Автор: jivko1128 Категория: Регионални   
Прочетен: 3141 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 17.02.2013 22:40


ГРАДЪТ НИ НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ „ИМПЕРАТОРА” ЛЕЧКОВ И ФИРМИТЕ КРАЙ НЕГО, КОЙТО ЩЕ УНИЩОЖАТ СЛИВЕН ЗАТОВА   Дойде време да се вдигнем а не да пълзим     Дойде време да се надигнем от земята и да спрем робски да пълзим пред малоумните си крадливи управници. Иначе докато ние чакаме Господ да слезе от небесата, за да спаси България, вече няма да има какво да се спасява. Малоумните ни, назначени от чужди сили или родната престъпна олигархия, управници вече окончателно и съвсем умишлено поведоха народа на заколение, а страната ни към окончателното и унищожение!   То не беше грабежи и лъжи на Лечков , то не бяха пиар акции на малоумният физкултурник Цветанов, то не бяха обеди и вечери с чужди управници, то не бяха плюещи молби от Мухо- Бойко и измисленият генерал и гъзоблизец Аню Ангелов, с цел САЩ да ни вземат под ракетният си чадър. С две думи- тотално унищожение и предателство на националните интереси на България, прикривани зад лъжи и акции целящи да отклонят вниманието ни от истината за това, което се случва.

На всички вече е ясно че проектът "Мухо-Бойко", разработен и реализиран от ЛЕЧКОВ и неговият наследник,  скоро ще се срути с гръм и трясък и затова бързаха толкова много. Бързат предателите и слугите да откраднат и малкото, което е останало от нашия град. Бързат, за да могат окончателно да ни погубят като държава и затвърдят императорската окупация на Сливен. 
  Бързат, така както бързаше и тройната коалиция да граби, както бързаше крадливо императорския  кръг на националната все измислена звезда и страшен императорски  престъпник Данчо Лечков. Целта му беше да разруши икономиката на Сливен, да вземе  армейските поделения, да заблуди пенсионерите в здравеопазването, да премахне промишлеността от града и да завлече банките. Бързат фирмите,  както бързаше и лъжеше императора Лечков да открадне и повлече, всичко което е възможно, за да си оправи родата и децата, а не гражданите на Сливен.
Бърза и Бойко, да напълни джоба на Лечков и своите кукловоди, бърза да унищожи и малкото, което все още съществува и работи. Бърза, за да изпълни всички заповеди на чуждите си господари и техните агенти в страната, по отношение на унищожаването и тоталната ликвидация  на Сливен, по лишаването ни от свобода и независимост, по превръщането на градът ни в един огромен пиар,  а народа и децата ни- в тълпа от зомбирани , голи и гладни, лесно управляеми дебили! Всички бързат, докато ние чакаме и се молим на Бога! Докато ние чакаме и се молим, цялата икономика на Сливен изчезва пред очите ни в блатото на  политическа, социална и финансова криза, запалена от същите, мечтаещи за тоталната власт на фирмите на Лечков.

Време е да спрем да чакаме и да се самозалъгваме. Време е за съпротива срещу безумието и престъпленията на Лечков, както и управниците, управляващи България. Време е да се надигнем и да ги пометем, за да ги изпратим в затвора, а цялата власт и ресурси на страната да бъдат върнати на нас - НАРОДА!
  Ако не го направим сега, не само че ще останем в историята като стадо от мучащи и блеещи овце, а и ще лишим завинаги децата и народа си от бъдеще.       време за съпротива   Време е! След първите си 120 дни поредното правителство на България категорично доказа, че е слуга на  своите хора и е назначено от транснационалните корпорации. Примерите са много и достъпни за анализ от всички свери на града .
Ограничават се правата на  гражданите, по отношение свободното получаване и разпространяване на информация. Интернет се поставя под тоталният контрол на министър Цветанов и Бойко. Целта е да се лишат българските граждани от правото на достъп до информация и да се наложи тотална цензура в интернет пространството, за да не се научи истината за дрогаджията Лечков.

Предоставено бе право на частните монополисти от Сливен и другите стратегически на императора отрасли, да увеличават данъците, когато и както си поискат. Целта е българският народ да бъде набързо лишен от каквито и да е било средства за съществуване /по високите цени набързо ще опразнят джобовете ни/ и скоропостижно и масово да се отправим към оня ...свят.

БАН и образованието умишлено се лишават от средства за съществуване и развитие, за да може по- бързо да се реализират целите на световните кукловоди за технологично изоставане и затъпяване на нацията - прост народ по лесно се манипулира и управлява. Това е особено злодейско престъпление, защото и на децата е известно, че в дни на криза единственият изход е да се инвестират колкото може повече средства в образование и нови технологии. Само образована и високотехнологична иновационна нация е в състояния да оцелее и издържи на подобна световна криза, предизвикана умишлено от тези, които владеят световната финансова система.
  В пъти се намаляват средствата за здравеопазване, особено тези които биха послужили за спасяване на бедните слоеве от населението. Целта е с непосилните разходи и такси бедните българи да бъдат окончателно лишени от правото и възможността за адекватно лечение и оцеляване.   Умишлено беше вдигнат многократно тавана на всички глоби, за да може бедните български граждани по- бързо да бъдат доограбени и лишени от възможността за съществуване. Глобите надхвърлят в пъти минималната работна заплата и за да бъдат платени, българските граждани или трябва да станат престъпници и извършват престъпления, или да се лишат от своите жилища и друго имущество. По този начин се цели българският народ да бъде окончателно доограбен от престъпната си продажна върхушка, която съвършено умишлено и координирано /независимо от уж различните си партийни цветове и названия/ злодейски го
ограбва вече двадесет години. Когато размера на каквато и да е глоба е по голям от 1/6 част от минималната работна заплата, това е престъпление, за което приелите го депутати крадци и техните роднини и любовници, трябва да бъдат лишавани от цялото си имущество и изпращани в затвора.  
  Българската армия умишлено продължава да се съкращава, а в същото време правителството с тайни споразумения, скрити от българският народ и без референдум, узаконява построяването за наша сметка на американски бази в България. Забележете, че вече не се говори за бази за съвместни тренировки и ползване, а за американски бази. При това положение е съвсем нормално, че ответните  удари на недоволните от тези бази чужди държави, ще бъдат насочени
срещу българската икономика.
  Народът ни, който по конституция е върховен суверен на властта в страната, е лишен от правото си на контрол над властта и правото да провежда референдуми по основни и важни за неговото съществуване и държавното устройството, управление и развитие, въпроси.   Парите от фискалният резерв на държавата тайно се прехвърлят в частни банки /познайте в коя/, за да може държавата гарантирано да бъде доведена до банкрут и окончателно да премине под контрола на чужди и враждебни нам сили.

Умишлено се намаляват средствата за българските студенти /намаляват се средствата за издръжка и стипендии/, лишават се от средства българските млади семейства и майки. Целта на тези престъпни действия е ясна - тотален образователен и демографски геноцид и намаляване на българското население, в изгода на чужди сили. Лишаването от средства на българските студенти цели да бъдат лишени от възможността за получаване на качествено и изпреварващо образование, както и успешна и полезна за родината ни професионална реализация.

Правителството, работещо под диктата на чужди и враждебни на българският народ сили, прави всичко възможно да унищожи българската нация като държавно образуваща основа и ни лиши от възможността за национално оцеляване и възраждане.

Престъпността, подклаждана от умишлено предизвиканата криза, се засилва с всеки изминат ден, а в същото това време служителите от МВР, съда и прокуратурата умишлено се хвърлят на кучетата с денонощни обвинения в корупция. Лишени са от възможността да получат нова техника и допълнителни средства за материално техническо обезпечаване и възнаграждения. Прави се всичко възможно от управляващите лумпени същите да бъдат демотивирани
   и лишени от възможността професионално да реализират своят потенциал. Може още дълго да изброяваме поредните зулуми на управляващите и техните предшественици, но няма смисъл. За "зрящите" и достатъчно разумни български граждани мисля, че всичко е повече от ясно.  Правителството не служи на интересите на България и българският народ, както не му служиха и техните предшественици. Правителството служи само на корпоративните интереси на тези компании и транснационални корпорации, които финансираха изборната кампания на Бойко и неговото  обкръжение.

По тази причина вече е време за съпротива. Ако не се надигнем днес, за да защитим правата и народа си, утре вече ще бъде много късно.
Време е всички национално отговорни люде /а не партии, защото такива няма/ да се обединят и заработят заедно за интересите и благото на народа и Родината ни.
България няма други синове и дъщери освен
нас!

http://www.rechitza-sliven.blogspot.com/?zx=46b443d1c5e0b56cГласувай:
2Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Октоподе!
11.09.2010 09:02
Стига лая срещу Лечков.Твоят махараджа няма да дойде за да смени императора!
цитирай
2. анонимен - заспал Сливен
12.09.2010 12:41
Сливен спи така е защото е приспан от мизерия и нищета, безработица и безпаричие.
цитирай
3. анонимен - osaznaise jivagi
12.09.2010 23:34
otkade bre jivko tozi razum i posledovatelnost na misli kakvo se opitva6 da dokaje6 4e nesi padal ot kaisia prosto umelo prepisva6 i to s pravopisni gre6ki kakvo ti razbira6 ot politika ili tarsi6 ribkata v matni vodi tarikat4e
цитирай
4. анонимен - osaznaise jivagi
13.09.2010 00:22
prosto se 4udia na trudoliubietoti ot kade tazi iasna misal i gramki namerenia ot kade kopira6 temite za6toto te poznavam i znam 4e ot kaisia si padal i na sliva si prisaden v re4ica
цитирай
5. jivko1128 - на анонимния ще му отговоря
08.11.2010 18:57
на анонимния ще му отговоря, първо да не се крие а да показва своята некадърност. Когато господ е давал, на едни е дал разум за да имат акъл, а на друг е дал слава да се прославя но акъл не му дал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3286876
Постинги: 1750
Коментари: 866
Гласове: 1661
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031