Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2016 08:22 - СКАНДАЛ.САЩ И БЪЛГАРИЯ ИМАТ (?) КОМПЮТЕР-ПРОГРАМИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ, ДОРИ КОГАТО ПОРЪЧИТЕЛ ИЗОСТАВА С 30 ПРОЦЕНТА ОТ ОПОНЕНТ.СПОМНИ ФИЛМИ ВИЗИРАЩИ СКАНДАЛА.
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Софтуерът е програмиран, по време на преброяването да прехвърля в полза на поръчителя до 30 % от опонентските гласове. Това на практика изяжда и ликвидира до 60 процента изоставане?!
 
 МАНИПУЛАЦИИТЕ с компютерно преброяване: Помня американския филм, в който една от темите бе Политическа и визираше Главния герой да победи, като предложители му обещаваха, че ЩЕ СПЕЧЕЛИ изборите. Въпреки, че преди тях той изоставаше с около 12-15 процента. Те му гарантираха, че той ще е победител минимум с 20 % разлика. 
  Разказаха му, че...
Софтуерът е така програмиран, че по време на преброяването да прехвърля в полза на поръчителя до 30 процента от опонентските гласове. Това на практика изяжда и ликвидира до 60 % изоставане
  Героят от филма категорично ОТКАЗА тази машинация. На негово място поканиха друг. Другият спечели изборите с 10 процента разлика.
Компютерните манипулатори бяха лично заинтересовани от победата на кандидата, който веднъж спечелил изборите се отблагодарява, оборудвайки държавата с техните машини на държавни пари.   
  В момента на официалното обявяване на резултата, животът на Главния герой, във филма, бе застрашен...
   Кой беше този филм, с участието на 2-3 холивудски звезди, около годината 1995, в периода плюс, минус 5 години?!
   Отдавна търся някой да ме подсети, ако разказаното му говори нещо, да ме подсети кой беше този филм, даван у нас, не помня в кино или в тв
   Асоциации: Когато у нас ГЕРБ-ови представители побеждават все си мисля за ТОЗИ филм. 
   Да ме прощават гербовите симпатизанти, но единствено сред тях усещам огромни ниски лични нива и невежество, което лично мен ме дави, та бягам на далечни спасителни острови. Учудващо е как, уж МЪДРИЯТ народ избира да го държат в мизерията. От ниски нива не може да се чакат върховни достижения. 
image Езиковед: В речта на премиера има много отклонения:dariknews.bg/view_article.php
  САЩ И БЪЛГАРИЯ ИМАТ (?) КОМПЮТЕР-ПРОГРАМИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ, ДОРИ КОГАТО ПОРЪЧИТЕЛ ИЗОСТАВА С 30 ПРОЦЕНТА ОТ ОПОНЕНТ. СПОМНИ ФИЛМИ ВИЗИРАЩИ СКАНДАЛА.
   "Да манипулираш демокрацията" е документален филм на Ръсел Майкълс, Саймон Ардицоне, Карило и Робърт Коен. 
   Заснет в продължение на 3 години, представя разследване върху аномалиите и нередовността на електронното гласуване, система, използвана в САЩ. 
  Филмът показва дефектите на тези машини и завършва с драматично нахлуване в системата, използвана в Diebold (Leon, Florida). 
  
Дори и най-демократичното действие – гласуването, е поверено в ръцете на частни компании с потенциал да манипулират всички резултати от вота и лично заинтересовани от победата на кандидатите, които веднъж спечелили изборите се отблагодаряват, закупувайки техните машини с държавни пари.
Hacking Democracy
/Да манипулираш демокрацията:http://kolibka.com/download.php
========
   Без да защитавам жената на Тръмп, казвам: 
   Прелюбодеянието на тогава 50 годишния американски ПРЕЗИДЕНТ Бил Клинтън, съпруг на настоящата кандидатка за президент Хилъри, с 21 годишната тогава СТУДЕНТКА - Моника Люински е отвратително.
   Най-невинното ИЗВРАЩЕНИЕ, доказано и признато от нея и от него е ОРАЛНОТО СЕКС-ПРЕГРЕШЕНИЕ изневяра на нейния мъж, при това президент. 
   Цял свят бе шокиран, стресиран, изненадан, подивял от СЕМЕИЗПРАЗВАНЕТО ОТ ПОЛОВИЯ ОРГАН на президента, въпху гърдите на Моника Люински, по-точно върху известната Синя рокля на студентката...
  Tова ако не е позор, то едва ли пък има стойност на позор, ДА ПРЕДПОЛАГАШ, че жената на опонента ти Тръмп, може да е била компаньонка.
   Узрялата днес МОНИКА ЛЮИНСКИ И бабеещата днес ХИЛЪРИ КЛИНТЪН - навеки свързани посредством сексуалните извратени оргии от нейния мъж-президент, тогава 50 годишен Бил КЛИНТЪН с тогава 21 годишната студентка Моника в работните си кабинети, по време на работа... 
...................
  Някой си 
Джон Джон Флорънс е написал нещо отвратително за Клинтънови. ПО-УЖАСНО Е, АКО ФАКТИТЕ СА ФАКТИ. Тогава става страшно за целия свят:anonybulgaria.wordpress.com/2016/06/17/deakli/
СМЪРТ – ТОТОТО НА КЛИНТЪНОВИ ANONYMOUS BULGARIA / юни 17, 2016 

РАЗБИРА СЕ, СМЪРТТА НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ  45 „ЗАГИНАЛИ” ЧОВЕКА,  БИЛИ В РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ БЛИЗО ДО ТЯХ, Е ПРОСТО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА
08.06.2016 г., imgur.com, Джон Джон Флорънс
Превод: Р. Григоров, Българска Легия за информационна защита


image

   Високи коефициенти за насилствена смърт на пребивавалите в близкото обкръжение на Клинтънови:

 1. ДЖЕЙМС МакДУГЪЛ /James McDougal/ – осъденият съдружник на Клинтънови по аферата „Уайтуотър”умира на 8 март 1998 г. от сърдечен пристъп докато излежава присъдата си във федералния затвор във Форт Уърт,Тексас. Той беше ключов свидетел в разследването на прокурора Кенет Стар срещу Клинтънови.
 2. МЕРИ МАХОУНИ / Mary Mahoney/ – бившата стажантка в Белия дом е убита през юли 1997 г. в кафе „Старбъкс” в Джорджтаун, Вирджиния. Убийството й се „случва” веднага след като историята й, че е била жертва на сексуален тормоз в Белия дом става публична.
 3. ВИНС ФОСТЪР / Vince Foster/ – бивш съветник в Белия дом, колега на Хилъри Клинтън от времето на юридическата й фирма „Little Rock’s Rose” в Арканзас. Убит от изстрел от упор в главата, полицейското заключение е, че се касае за самоубийство.
 4. РОН БРАУН /Ron Brown/ – министър на търговията в администрацията на Бил Клинтън, бивш председател на Националния комитет на Демократическата партия /DNC/. Официалното съобщение е, че е загинал при сбълъсък в самолетна катастрофа. Патолог, близък до разследването заяви, че в горната част на черепа му е имало дупка, наподобяваща огнестрелна рана. Към момента на смъртта му, Браун беше подследствен и публично беше оповестил намерението си да сключи сделка с прокуратурата. Всички останали пътници в самолета също загиват. Няколко дни по-късно, диспечерът на полета от Въздушния контрол се самоуби.
 5. Чарлз Виктор Рейзър II /C. Victor Raiser, II – Raiser/ – централна фигура във фонда за финансиране на Клинтънови, загива при катастрофа с частния му самолет през 1992 г.
 6. Пол Тъли /Paul Tulley/ – политически директор на Националния комитет на Демократическата партия, намерен мъртъв в хотелска стая в Литъл Рок, Арканзас през септември 1992 г. Описван от Килъри като „близък приятел и доверен съветник” /“dear friend and trusted advisor“/.
 7. Ед Уили /Ed Willey/ – набирачът на средства /fundraiser/ на Бил Клинтън. Намерен мъртъв през ноември 1993 г. дълбоко в горите на Вирджиния, прострелян с изстрел в главата. Полицейското заключение отново е: самоубийство. Ед Уили умира в същия ден, в който жена му Катлийн Уили заявява, че Бил Клинтън й е налетял /”опипвал”/ в Овалния кабинет в Белия дом. Ед Уили е бил непосредствено ангажиран с няколко мероприятия за набиране на средства за Клинтън.
 8. Джери Паркс /Jerry Parks/ – шеф на охраната на Бил Клинтън по време на губернаторството му в Литъл Рок, Арканзас. Разстрелян в колата му на празно кръстовище край Литъл Рок, Арканзас. Синът му споделя впоследствие, че баща му е събирал досие за Бил Клинтън, заради което е бил заплашван, за да го предаде. След убийството на баща му, материалите от досието изчезват по мистериозен начин от къщата му.
 9. Джеймс Бънч /James Bunch/ – „самоубива” се с пистолетен изстрел. Твърди се, че е притежавал „Черна книга” с имената на местни влиятелни личности, посещавали определени проститутки в Арканзас и Тексас.
 10. Джеймс Уилсън /James Wilson/ – самообесил се през май 1993 г. Твърди се, че е бил свързан с аферата „Уайтуотър” на Клинтънови.
 11. Кати Фъргюсън /Kathy Ferguson/ – бившата съпруга на щатския шериф на Арканзас Дани Фъргюсън, намерена простреляна в главата в собствената й дневна, през май 1994 г. Полицейското заключние е за самоубийство, въпреки няколкото намерени куфара, приготвени за заминаването й за някъде… Дани Фъргюсън е вторият защитник заедно с Бил Клинтън по делото „Пола Джоунс”. Кати Фъргюсън е била потенциален колаборирал свидетел в полза на Пола Джоунс.
 12. Бил Шелтън /Bill Shelton/ – щатски шериф на Арканзас /Arkansas State Trooper/ и годеник на Кати Фъргюсън. Критичен към заключението за самоубийството на годеницата му, намерен е мъртъв, прострелян в главата през юни 1994 г. на гроба на мъртвата му годеница. Заключението за смъртта му е: самоубийство.
 13. Ганди Баа /Gandy Baugh/ – адвокат на Бил Клинтъновия приятел Дан Ласатър, загинал след като скача от прозорец на висока сграда през януари 1994 г. Клиентът му е осъден наркодилър.
 14. Флорънс Мартин /Florence Martin/ – счетоводител и подизпълнител /субконтрактор/ на ЦРУ, свързан с делото на Бари Сийл за контрабанда на наркотици през местното летище. Умира от огнестрелни рани.
 15. Сюзан Кулман /Suzanne Coleman/ – според мълвата е имала любовна афера с Бил Клинтън по времето, когато е Главен прокурор на Арканзас. Загива простреляна в тила, заключението е, че се е самоубила. Била е бременна към момента на настъпването на смъртта й.
 16. Пола Грубър /Paula Grober/ – жестомимичен преводач на речите на Бил Клинтън за глухи от 1978 г. до смъртта й на 9 декември 1992 г. Загива в катастрофа на колата й.
 17. Дани Касоларо /Danny Casolaro/ – разследващ репортер, разследвал летище „Мена” и Финансовата администрация за развитие на Арканзас. Прерязва си вените точно по средата на разследването му.
 18. Пол Уилчър /Paul Wilcher/ – щатски прокурор, разследвал корупция на летище „Мена” заедно с репортера Дани Касоларо, намерен мъртъв в тоалетната на апартамента му във Вашингтон на 22 юни 1993 г. три седмици след като е изпратил доклада си по случая на тогавашния Главен прокурор Джанет Рино.
 19. Джон Парнел Уокър /Jon Parnell Walker/ – следовател на „Резолюшън Тръст корп.” /Resolution Trust Corp./ по аферата „Уайтуотър”, скача от балкона на апартамента си в Арлингтън, Вирджиния, на 15 август 1993 г. Разследва застрахователния скандал „Морган Герънти” /Morgan Guaranty/.
 20. Барбара Уайс /Barbara Wise/ – надзорник в Министерството на търговията. Работи в тясна близост с Министъра на търговията Рон Браун и с Джон Хуанг. Причина за смъртта й: неизвестна. Умира на 29 ноември 1996 г. Голото й, насинено от удари тяло е намерено в заключения й кабинет в Министерството на търговията.
 21. Чарлс Майснър /Charles Meissner/ – помощник-министър на търговията, дал специални пълномощия на Джон Хуанг, загива малко след това в катастрофа на частния му самолет.
 22. Д-р Стенли Хърд /Dr. Stanley Heard/ – Председател на Националния комитет по хиропрактично лечение. Загива в катастрофа на самолета му заедно с адвоката му Стив Диксън. Д-р Хърд е личният лекар, лекувал майката, втория й баща и брат й Антъни Дийн Родъм, на Хилари Клинтън.
 23. Бари Сийл – пилот в TWA, контрабандист на наркотици през летище „Мена” в Арканзас. Смъртта му не е случайна.
 24. Джони Лоухорн, Младши /Johnny Lawhorn, Jr./ – механик, намерил чек за Бил Клинтън в багажника на кола на Клинтън, оставена за ремонт в сервиза му. Загива след като колата му се удря в бетонен стълб.
 25. Стенли Хъгинс /Stanley Huggins/ – разследвал „Медисън Герънти” /Madison Guaranty/. Смъртта му е определена като самоубийство, докладът от разследването му никога не излиза на бял свят.
 26. Хършъл Фрайди /Hershell Friday/ – прокурор, набирач на средства за Бил Клинтън. Загива на 1 март 1994 г. след като самолетът му се взривява.
 27. Кевин Айвс и Дон Хенри – известни като „Момчетата от линията”. Според някои съобщения, момчетата е възможно да са попаднали на наркооперацията на летище „Мена”. Изключително спорен случай, първоначалният доклад за смъртта им заключава, че причината за смъртта им е, че били заспали върху ж.п. линията. Последващи доклади твърдят, че са били убити преди да бъдат поставени върху ж.п. линията. Мнозина от свидетелите по това дело умират преди да дадат показания пред Голямото съдебно жури.

Това са лицата, имали сведения по делото „Айвс-Хенри” /THE IVES/HENRY CASE/:

 1. Кийт Коуни /Keith Coney/ – загива след като мотора му се удря в задницата на камион.
 2. Кийт МакМаскъл /Keith McMaskle/ – загива, след като е прободен с нож 113 пъти, през ноември 1988 г.
 3. Грегъри Колинс /Gregory Collins/ – загива от огнестрелна рана през януари 1989 г.
 4. Джеф Роудс /Jeff Rhodes/ – убит, след като е стрелян, осакатен и накрая изгорен на бунище за боклук през април 1989 г.
 5. Джеймс Милан /James Milan/ – намерен е обезглавен. Въпреки това, съдебният лекар заключава, че се касае за „естествена смърт”.
 6. Ричард Уинтърс /Richard Winters/ – заподозрян за убийствата на Айвс и Хенри. Убит при въоръжен грабеж през юли 1989 г.

МЪРТВИ СА И СЛЕДНИТЕ ТЕЛОХРАНИТЕЛИ НА КЛИНТЪНОВИ:

 1. Майор Уйлям С.Баркли, Младши /Major William S. Barkley, Jr./.
 2. Капитан Скот Джей Рейнълдс /Captain Scott J . Reynolds/.
 3. Сержант Брайн Хенли /Sgt. Brian Hanley/.
 4. Сержант Тим Сабел /Sgt. Tim Sabel/.
 5. Ген.-майор Уилям Робъртсън /Major General William Robertson/.
 6. Полковник Уилям Денсбъргър /Col. William Densberger/.
 7. Полковник Робърт Кели /Col. Robert Kelly/.
 8. Гари Роудс /Spec. Gary Rhodes/.
 9. Стив Уилис /Steve Willis/.
 10. Робърт Уилямс /Robert Williams/.
 11. Конъуей ЛеБльо /Conway LeBleu/.
 12. Тод МакКийхън /Todd McKeehan/.

Този списък не включва 4-мата мъже, които бяха убити в Бенгази.
Със сигурност ТЯ не е човекът, който бих искал да управлява страната ми.
Бог да пази Съединените щати!

Източник: mgur.com
Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3200221
Постинги: 1703
Коментари: 839
Гласове: 1600
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31