Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 21:15 - ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БОРИСОВ СРЕЩУ НАРОД И ДЪРЖАВА. ЗАРАДИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 828 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси. Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба. 


ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство.  Третата Българска държава възкръсва от пепелищата единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни! 

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ е, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето  прие закони,  да интегрираме джихадистите в нашата държава. 

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 е, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство. Направи  всичко  да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде!  САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави-  заробват финансово населението им, без да  създават икономика. 

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  е подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП-  за  безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които  съдържат. Държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. 

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Б. Борисов е вземане   на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии  с по 2-3  лева?! 

Тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията  докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо. 

  Изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници. 

За такива престъпления срещу България ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net 

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net 

   
image


image

ГЕРБ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ:
истината за изчезналите безследно бедни българи лъсна! Най-после Интерпол, съвместно с родните служби, съобщиха, че българска клиника участва в канал за трансплантация на органи със седалище в Израел. Както обикновено при “съвместни” операции за залавянето на пратки наркотици в случая родните служби играят ролята на ратаи. Лошото е, че тези “ратаи” сами по себе си по правило не могат да се доберат /или не им позволяват/ до по-гигантската далавера и до по – голямата мафия – търговията с човешки органи.

Пред “ШОУ” преди време бившият шеф на службата за борба с организираната престъпност в Благоевград майор Мирослав Писов, преминал в служба към спец организация, в прав текст заяви, че мистериозното масово изчезване на младежи от Добрич и региона не е случайно. Става въпрос за отвличания на млади хора с цел

убийство, изкормване, разфасоване и извличане на органи за донорство 

на богати клиенти в България или чужбина. Образуваното дело по случая обаче приключва без резултат.
Естествено първият човек, до който наш репортер се допита възможно ли е това, беше шефът на неправителствената организация за защита правата на пациентите – д-р Стойчо Кацаров. Той разви теорията си, че това няма как да стане в държавните и частните клиники, защото за експлантация и трансплантация на 
живи донори били необходими куп процедури, два паралелни екипа и прочее, и прочее. „Единственото, което мога да допусна, е, че може да има криминални центрове за целта, където да се извършват криминални трансплантации”.


Печалбата от трафик на хора с цел отнемане на органи е $ 1,5 млрд. годишно


 (18+) Трафикът на органи в Украйна процъфтява – медиите мълчат (филм – журналистическо разследване)

Борисов отчаянНа първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него. 

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов. 

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер! 

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес. 

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР-министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър… 

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“. 

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер. 

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава. 

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо. 

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини 


ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред. 

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата. 

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба. 

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси. 

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни! 

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем. 

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика. 

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждат безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждат държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани? 

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?! 

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо. 

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници. 

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net 

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net loading... - See more at: http://www.pan.bg/view_article-49-360324-ShESTTE-PRESTYPLENIYA-NA-BORISOV-SREShtU-NARODA-I-DYRZhAVATA-ZARADI-KOITO-TRYABV.html#sthash.cLgoxmo3.dpuf автор: zaw12929

 
Гласувай:
21. krumbelosvet - Орешарски се опита
22.02.2017 09:09
Орешарски се опита да не изпълнява УСТНИ нареждания ПО МЕДИИТЕ на посланици и "евро-пратенички". Тогава дойдоха ТРИМА американски сенатори, и костеливият орех се пропука. Щото е играчка ВСЕКИ НЕПОСЛУШЕН български държавник ДА БЪДЕ НОКАУТИРАН КАТО ВИДЕНОВ. Така че ББ не е злодей, а жертва. Кой знае на каква скара го пекат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3170614
Постинги: 1691
Коментари: 834
Гласове: 1585
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031