Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2022 11:15 - Голям полицейски шеф прави мутренска сватба на дъщеря си
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 3919 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.08.2022 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скандалните разкрития ще отстранят шефа на областната дирекция на МВР в Сливен – Димитър Величков.

 

Спецчасти "отвличат" сливенска булка!? Полицейска сватба в мафиотски стил.

Доведената дъщеря на директора на Областната дирекция на МВР в Сливен старши комисар Димитър Величков -  Мая се задоми на пищно тържество, характерно по-скоро за мафиотски фамилии.

Церемонията прилича на венчавката на небеизвестния сръбски паравоенен командир и подземен бос Желко Ражнатович-Аркан с фолк дивата Цеца Величкович.

Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на старши комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР - Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, пише "Флагман".

Това става ясно и от фотосите на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов, който явно е поканен да заснеме сватбата.

Така вместо да изпълняват служебните си задължения елитни ченгета стават статисти в странен сватбарски спектакъл.

Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий. Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.

Младоженецът Антон Господинов пък е полицай в Сливен и се твърди, че се издигнал благодарение на тъста си.

image

Пушкалата за сватбата са били извадени с устната заповед на старши комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за сватбения спектакъл, който се разиграва като акция на спецчасти по отвличането на булката.
източник:https://glasnews.bg/
До

Комисия конфликт на интереси

ОТНОСНО: подадения сигнал с вх. № ЦУ01/С-557/28.06.2022 г. за „Конфликт на интереси”, давам следните въпроси на който ст. комисар Димитър Величков да отговори и лицата от ОДМВР – Сливен.

   На коя дата се е състояла сватбата на зетя Мая и Димитър Величкови Андон и Ивелина Господинови?

1.    – На сватбата в дома на Мая и Димитър Величкови при ритуала за вземане на булката присъствали ли са служители на ОДМВР – Сливен?  Кои?

2.–Колко и кои служители на Специализираното тактическо звено за бързи действия са пазили булката, докато я откупи младоженика?

3.  – В качеството на какви са присъствали на сватбеното тържество- гости, роднини или служебни лица?

4.     – Ако са присъствали на сватбата на Господинови, то в кои етапи на тържеството са били? Присъствали ли са на заключителния етап – тържествената вечеря или обяд?

5.     – В тази връзка моля да се извърши проверка на датата на сватбата  в ОДМВР – Сливен имали проведена Специализирана полицейска операция /СПО/ с участие на служители на Специлизираното тактическо звено за бързи действия.

6.  – СПО-то как и от кого е разпоредено, със писмена заповед или устно разпореждане. В тази връзка моля, да се изискват и приложат всички документи свързани с проведеното СПО, предложения, заповеди, докладни записки на ръководителите на СПО, протоколи за извънреден труд и справка от главния счетоводител на ОДМВР – Сливен за изплатени непарични средства на въпросните служители, за положен извънреден труд по време на сватбата.

7. – Като свидетели моля да бъдат призовани Кремена Бурнавска и Началника на сектор ФОУССД-Кирил Забунов, които да отговарят по т.6.

8.  – Като свидетел, моля да бъде призован Началника на отдел Административен на ОДМВР –Сливен Венелин Ангелов, който да отговори на въпроса, кои са били служители на звеното за периода от 01.05.2019 г. до 05.05.2019 г.? Моля да отговори на въпроса, каква е организацията на работа за полагане на извънреден труд за този период и кои служители на звеното са били на работа и в отпуск за периода?

9. – Моля също да отговори на въпроса, униформите и коланите на въпросните служители полицейски ли са и ако това е така, може ли да се счита, че са били на работа?

10.–Като свидетели моля да бъдат призовани всички служители на звеното, които са били на работа за периода 01.05.2019 г. до 05.05.2019 г., който да отговарят били ли са тогава на работа и по чие разпореждане?

11. – С какви дрехи са били облечени? Кой им е наредил да присъстват в дома на Величкови и каква им е била задачата?

12.–Като свидетел да бъдат призовани, Тодор Иванов Беленски и моля да отговори на въпроса предоставял ли е лично или фирмено МПС на младоженците. За услугата заплатено ли му е или го е направил безвъзмездно? Ако е така какъв е повода да го предостави?

13. – Моля да бъде призован фотографът на сватбеното тържество, който да отговори на следните въпроси:                                                                  
1
. Виждал ли е полицейски служители /снимал ли е?/ по време на сватбата? 
 2
. Виждал ли е /снимал ли е?/ някакъв вид оръжие?                                                                     
3. Оръжията произвеждали ли са изстрели?                                            
4. Къде е станало това?                                        
5. Може ли да предостави снимки на присъстващите по време на произвеждането на изстрели?

14.– Моля да се призоват  служители на звеното Тодор Карагьозов и Станимир Стоянов, които да разкажат, по какъв повод са присъствали  в къщата на директора си и какви са им били поставените задачи? Положили са извънреден труд по време на сватбата, в размер на колко часа и колко им било заплатено? С какви дрехи са били или са носили униформено облекло или други някакви?

15.–Носи ли са оръжие? Виждали ли са някой да произвежда изстрели?

16– Моля да бъде  призован, като свидетели Радостин Стоянов и Даниел Илиев, които да отговорят ОДМВР – Сливен, разполага  ли с такива  оръжия?

17.–Димитър Величков да отговори откъде са оръжията и какъв вид са те? Ако са бутафорни могат ли да стелят с халосни патрони?
 Не е ли конфликт на интереси, общото между Димитър Величков, Николай Кирилов Янкулов и зет му Андон Господинов?

18. – Кадрова справка за Николай Кирилов Янкулов.

19. -Справка от граничен контрол 2019, 2020 и 2021 г. за съвместни излизания, Турция, Гърция и др. в чужбина на директора с  подчинен. На подчинения кариерата на това ли се дължи?

20.  – Кадрова справка  на зетя Антон Деянов Господинов.

21.– От 2019 г. на какво се дължи преместването в РУ – Сливен и смяната на няколко служби до сегашната в момента?

22.   – Господинов има издадено разрешение по ЗЗКИ без да е преминал оперативна школа.  – Как по закона на МВР?

23.   – Как се става полицай, без конкурс в ОДМВР-Сливен? – за полицай Кабакова съм искал по ЗДОИ, от ст. комисар Димитър Величков, чрез съд и до сега не ми е отговорено. Защо в ОДМВР-Сливен полицай се назначават свой хора, а компетентните и кадърни се премахват. Да се направи Кадрова справка и Кадрови изисквания за работа в МВР на служители и полицаи?

 

 

 
Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 3811297
Постинги: 1817
Коментари: 905
Гласове: 1840
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031